Péter Klaudia kérdése:
Elromlott a telefonom! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
sziasztok! sajnos pár napja vízbe ejtettem a Sony Xperia Z3 Compact telefonomat és már próbáltam hajszárítóval kiszárítani, rizsbe rakni és fagyasztóba rakni (ezt olvastuk) de semmi nem válik be a töltőre ha felrakom max 1-2 órát "tölt" (mutatja hogy full le vagyok merülve és kiírja hogy Sony)de nem kapcsol be! mit csináljak?2017. júl. 24. 13:52
1/2 anonim válasza:
Hát ha fagyasztóban volt, akkor nem csodálom, hogy nem működik. Egyébként valószínüleg beázott az egész és összeomlott úgy ahogy van. Legalábbis nekem már volt ilyen. Utána már mindegy mit csinálsz vele, kuka.
2/2 A kérdező kommentje:
írták hogy rakjuk be és utána még javult is
amikor töltöm akkor mutatja hogy levagyok merülve kiírja hogy Sony és így villog
2017. júl. 24. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!