Elromlott az iPhone 5-ös telefonom képernyője?
Kb 1-2 hete elmentem fürödni es a zsebembe maradt a telefonom.
Valószínűleg beázhatott vagy víz kerülhetett a képernyő alá.
Aznap este már kezdett fura lenni a telefonom mert nem mindig érzekelte ha hozzáértem. Reggelre már csak 1 ponton érzekelte ha hozzáértem. Elmentem itthonról és itthon hagytam. Este amikor hazaértem láttam,hogy egy csíkban fekete a képernyő.
Sok fontos adatoom van rajta ami a megvan nekem de nem szeretném ha más kezébe kerülne. Visszállítást nem tudok csinalni sajnos a képernyő miatt. Ha elviszem szervízbe elvesznek az adataim vagy hozzá bírnak férni? (Nincs kód a telefonomon)
Tehát teljes mértékben megvoltál bizonyosodva, hogy víz került a készülékbe, és te vígan használtad utána is?
Egyik legostobább ötlet.
Ha hivatalos szervizbe viszed, akkor nem lesz gond az adataiddal, bizalmasan kezelik. Viszont az sem biztos, hogy csak a kijelző sérült.
Habár egy iPhone 5-höz is 45-50.000Ft komplett kijelző, annyiért meg már használtan megvan egy hibátlan készülék ára szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!