Igaz hogy ha megjelenik az iPhone SE március 31-én akkor az összes android aminek a képernyője 4 inch körül van be fog bukni?
www.apple.com/iphone-se/
399 dollár, verhetetlen ár, iphone 6S specifikációkkal !
Az Apple azt állitja hogy a szegényebb piacokat célozza ezzel a telóval, es direkt konkurrenciája akar lenni a 4 inches androidoknak.
4", Retina képernyo, A9 proci, Hexa grafika, 12Mp iSight kamera azért nem semmi! Mindez 110.000 forintért bagónak tűnik.
Bebukik mind és tönkremennek a hardvergyártók. Kialakul a Skynet és megindul az emberiség pusztulása.
Ezt te most tényleg komolyan kérdezted?
399 dollár.. ez a külföldi ára. :D
Magyar hivatalos oldalakat nézegess inkább..
Induló ár: 158 990 Ft ( [link]
Ez máris olyan ár, amivel nem tud versenyezni, az androidos árakkal szemben.
Az összes 150000 fölötti árral rendelkező 4" körüli androidos teló bukni fog. Ja. Várj. Ilyen nem nagyon van...
Aki telefont akar venni, és a 4" körüli méretűek érdeklik, és teszem azt 50000 forintja van, az nyilván nem fog iPhonet venni 190-ért. És andoroidból 4" körül még drága is az 50000Ft.
"verhetetlen ár"
Tényleg nem sok ekkora telefon kerül 400 dollárba. Legfeljebb ha aranyból van a fele.
#8 az bizony 573$ :-( De miért ? Hogyan lesz a 399-ből 573 ? :-(
Nem értem. Akkor tul hamar örvendtem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!