Melyik telefon érné meg jobban nekem?
Nekem mind1 az OP rendszer
z androiddal meg van elég sok. Szóval leginkább az Iphone 6s
csak én érzem az ellentmondást? :D
én úgy tapasztaltam, hogy a z sorozat "vízálló" tagjai inkább csak cseppállóak. rendes 2 éves gyári garancia és biztosítás nélkül maximum egy esőt mernék megkockáztatni velük.
azt, hogy neked melyik éri meg, senki más nem tudja megmondani rajtad kívül
Szia! Igen van egy kis ellentmondás de lényegében nekem teljesen mindegy hogy Android vagy Ios, maga a készülék legyen jó. Hát nekem úgy tűnik hogy kibírja a vizet már jó párszor volt benne a vízben és semmi baja.
Nos akkor kicsit átfogalmazom a kérdést. OP-rendszert figyelmen kívül hagyva mit választanátok ár/érték, megbízhatóság és teljesítmény terén? Iphone 6s-Sony xperia Z5 Compact közül?
Igencsak iPhone ellenes vagyok, ellenben az elmúlt években 3 Xperiám is volt. Épp ezért mondom azt, hogy iPhone.
A droid hibáiról annyit, hogy addig ne ítélj, míg nem használtál Nexust. Sok hiba akkor keletkezik, mikor a gyártók átszabják az egész rendszert. (Természetesen van hibája egy vanilla Androidnak is, de lényegesen kevesebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!