Melyik telefon érné meg jobban nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új telefont de nem tudom eldönteni hogy mit válasszak. Iphone 6s és Sony xperia Z5 compact ról gondolkodom. Nekem mind1 az OP rendszer mert már volt Iphonom és jobban tetszet mint az Android nem is volt probléma vele, az androiddal meg van elég sok. Szóval leginkább az Iphone 6s fele hajlok de a Sony megfogott azzal hogy vízálló a mostani Sony xperia m4 aquam is vízálló és ki is használom ezt a tulajdonságát elég rendesen. Szóval vegyem meg a Iphone 6s-t? és ha vízbe megyek vigyem magammal a mostani telefonomat vagy akkor már vegyem a Sony z5 compact ot?2016. márc. 21. 23:19
11/12 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk úgy hogy igen vízbe szeretném dobni :D a mostani telefonommal is szép képeket készítettem a Horvátországban a víz alatt. De döntöttem és Iphone 6s-t veszek ki.
2016. márc. 23. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!