Vernee thor vagy Xiaomi telefon?
Középkategóriás -valamenyire csajos- okostelefont keresek kb 50.000-es kategóriában.
Nincsenek extra igények a kamera, audio minőség azért valamennyire tűrhető legyen, meg a tárhely, illetve ne merüljön le egy nap alatt normál használattal.
Ez a 2 mnárka akadt fenn a rostán.
Most kb a Xiaomi mellet (a pontos típust még nem döntöttem el talán 4A vagy redmi- még olcsóbb is mint az eredetileg kalkulált összeg),, A Vernee thor is tetszik abban van ujjlenyomat olvasó bár annyira n em fontos de végülis a döntésnél is is szempont lehet a végén.
Xiaominál olvastam hogypicit gyenge a Wifi jel illetve az audio nem olyan jó(?)..
Tudtok ebben segíteni? :)
Köszönöm.
Ja és aztmondtad, hogy ez a 2 márka (egyikre: Vernee Thor).
Maga a Vernee a márka, a Thor az egyik telefon típusa.
van még Mars, Apollo...
Igaz jól dumálgattam az elején :D
Igen tudom a Vernee az egyik a Xiaomi a másik amire gondoltam
Most a Xiaomi felé hajlok de még meggyőzhető vagyok..
Xiaomim van, viszonyítási alapom nincs, mert a Vernee-t nem ismerem, de nem vagyok megelégedve a Redmi 4 primemmal, nem frissül az android, rengeteg a rendszer hiba (telefon jel, kapacitív gombok és képernyő lefagy, magától újraindul stb..), B20 hiánya sok esetben kellemetlen.
Ha én most kellene telefont vegyek akkor Xiaomi mi 5c-t vennék, abba sincs B20 sajnos, de valahogy a Redmi sorozat a Xiaominál csak "mostoha gyerek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!