Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vernee thor vagy Xiaomi telefon?

Vernee thor vagy Xiaomi telefon?

Figyelt kérdés

Középkategóriás -valamenyire csajos- okostelefont keresek kb 50.000-es kategóriában.

Nincsenek extra igények a kamera, audio minőség azért valamennyire tűrhető legyen, meg a tárhely, illetve ne merüljön le egy nap alatt normál használattal.

Ez a 2 mnárka akadt fenn a rostán.

Most kb a Xiaomi mellet (a pontos típust még nem döntöttem el talán 4A vagy redmi- még olcsóbb is mint az eredetileg kalkulált összeg),, A Vernee thor is tetszik abban van ujjlenyomat olvasó bár annyira n em fontos de végülis a döntésnél is is szempont lehet a végén.

Xiaominál olvastam hogypicit gyenge a Wifi jel illetve az audio nem olyan jó(?)..

Tudtok ebben segíteni? :)

Köszönöm.

2017. júl. 24. 07:21
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*mellett
2017. júl. 24. 07:22
 2/14 A kérdező kommentje:
pl Redmi 4x már egy picit drágább mondjuk.
2017. júl. 24. 07:23
 3/14 A kérdező kommentje:

Vernee kamerájáról olvastam még rosszakat :/

teljes bizonytalanságban vagyok :D

2017. júl. 24. 07:25
 4/14 anonim válasza:

Xiaomi!

Ui.Redmi4x-em van , ha valamit tuni szeretnel nyugodtan irj privatot.

2017. júl. 24. 08:03
 5/14 szántóvető ***** válasza:
nekem thor e-van és semmi baja a kamerájának.és most 110 dolcsi körül van,ami nem 50e ugye.annyit sztem megér.de hogy csajos lenne ez új,lehet eladom..
2017. júl. 24. 08:14
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi eddig 1-1 :D
2017. júl. 24. 08:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Xiaomi redmi 3 pro B20 hiánya mekkora hátrány?
2017. júl. 24. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
Milyen jol elbeszelgetsz magaddal:) Amugy amelyiket jobbnak erzed azt kell... vagy sorsold ki.
2017. júl. 24. 12:03
 9/14 anonim válasza:
Feltetlen xiaomi...lepj be a xiaomi hungaryba facen.. segitenek :)
2017. júl. 24. 13:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is Vernee Thor van, szerintem elég jó telefon, fél éve használom, gondom még nemvolt vele, illetve annyi, hogy sötétben NE! fotózz vele, mivel csalódni fogsz, hiába a 13megapixel.

Viszont nagyon gyors és olcsó.

Ha azt akarod, hogy többet bírjon, akkor ajánlom a Vernee Thor E -t!

Ez ugyanaz a telefon, csak nagyobb akksival, illetve más kinézettel, de az ujjlenyomatolvasója meg jobblett.

2017. júl. 24. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!