Vernee thor vagy Xiaomi telefon?
Középkategóriás -valamenyire csajos- okostelefont keresek kb 50.000-es kategóriában.
Nincsenek extra igények a kamera, audio minőség azért valamennyire tűrhető legyen, meg a tárhely, illetve ne merüljön le egy nap alatt normál használattal.
Ez a 2 mnárka akadt fenn a rostán.
Most kb a Xiaomi mellet (a pontos típust még nem döntöttem el talán 4A vagy redmi- még olcsóbb is mint az eredetileg kalkulált összeg),, A Vernee thor is tetszik abban van ujjlenyomat olvasó bár annyira n em fontos de végülis a döntésnél is is szempont lehet a végén.
Xiaominál olvastam hogypicit gyenge a Wifi jel illetve az audio nem olyan jó(?)..
Tudtok ebben segíteni? :)
Köszönöm.
Vernee kamerájáról olvastam még rosszakat :/
teljes bizonytalanságban vagyok :D
Xiaomi!
Ui.Redmi4x-em van , ha valamit tuni szeretnel nyugodtan irj privatot.
Nekem is Vernee Thor van, szerintem elég jó telefon, fél éve használom, gondom még nemvolt vele, illetve annyi, hogy sötétben NE! fotózz vele, mivel csalódni fogsz, hiába a 13megapixel.
Viszont nagyon gyors és olcsó.
Ha azt akarod, hogy többet bírjon, akkor ajánlom a Vernee Thor E -t!
Ez ugyanaz a telefon, csak nagyobb akksival, illetve más kinézettel, de az ujjlenyomatolvasója meg jobblett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!