Hogy vegyem rá szüleimet, hogy iPhonet kapjak születésnapomra?
Nem, nem azért szeretnék, mert divattelefon, és "menő" akarok lenni vele. Régebb óta tetszik, csak folyton mást kértem helyette. Azóta megtetszett a kezelhetősége, barátaim is nagyon ajánlották.
Hogy tudnám rávenni őket? Ha androidost kapnék azt is ugyanolyan árban, mint egy iPhone 6s/7.
Mindig az a kifogásuk, hogy törékeny telefon, de nem is értem miért mondják, 4 telefonomból csak 1et törtem be, azt is 4 éve, barátnőm hibájából, úgyhogy tudok vigyázni a dolgaimra.
Szerintetek? Ha már előfordult veletek ilyen eset, ti hogy vettétek rá őket?
Koszonom szepen a hasznos valaszokat🤗
Meg csak apummal beszeltem, de o ugy latszik benne van. Mondta ha max betorom vagy nagyobb kar, akkor soha sem kapok iPhonet toluk🙄
Utolsó: Milyen rossz, hogy nekem ezért a telefonért meg kellett dolgoznom.
Szüleim vállalkozásában egy csomót segítettem a levelezéseknél (fordítások), 4,7 lett az ez évi átlagom, középszintű nyelvvizsga 2 nyelvből, de végül is hagyjuk, MILYEN ROSSZ, hogy "csak úgy" kapom a 200ezres telefonokat.
Innentől kezdve lezárom az egészet, kár volt ezt a kérdést feltenni, néhány ember nagyon szépen jellemezte a színvonalát.
#7 ez a gopro-s kamerás dolog az egyik legnagyobb baromsag amit valaha a gyakori kerdeseken olvastam! Akárhova megy az ember mármikor adódhat olyan hogy valamit le kell fotóznia.+Ha valaki megkér hogy küldj át egy képet azzal kell szerencsétlenkedj hogy elösszö is a telefonodra rárakd a képet, szóval.....
Nem tudom mennyire aktuális még de én úgy vettem/kaptam meg a telefonomat (Iphone 7plus) hogy a 3/4-ét (150 000) kifizettem és csak a maradék 1/4-ét (50000) fizették a szüleim. Ennél többet nem lett volna pofám kérni, de ha a te szüleid kifizetik az egészet hát legyen nekem mind1.
Ha meg már volt szülinapod: végül mi lett? Megkaptad?
13/L
Nekem egy régi iPhone 5 - ön van, telefonáláson kívül másra nem használom. Annyiban jó, hogy nem kell kidobni 2 év után, mert lassú.
... ja meg rajta van a Messenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!