Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy vegyem rá szüleimet,...

Hogy vegyem rá szüleimet, hogy iPhonet kapjak születésnapomra?

Figyelt kérdés

Nem, nem azért szeretnék, mert divattelefon, és "menő" akarok lenni vele. Régebb óta tetszik, csak folyton mást kértem helyette. Azóta megtetszett a kezelhetősége, barátaim is nagyon ajánlották.

Hogy tudnám rávenni őket? Ha androidost kapnék azt is ugyanolyan árban, mint egy iPhone 6s/7.

Mindig az a kifogásuk, hogy törékeny telefon, de nem is értem miért mondják, 4 telefonomból csak 1et törtem be, azt is 4 éve, barátnőm hibájából, úgyhogy tudok vigyázni a dolgaimra.

Szerintetek? Ha már előfordult veletek ilyen eset, ti hogy vettétek rá őket?

2017. júl. 16. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a hasznos valaszokat🤗

Meg csak apummal beszeltem, de o ugy latszik benne van. Mondta ha max betorom vagy nagyobb kar, akkor soha sem kapok iPhonet toluk🙄

2017. júl. 17. 08:02
 12/17 anonim válasza:
36%
Nekem is iPhone-onom van, bár én már felnőtt is vagyok, de gyerek kezébe nem adnék ilyen drága telefont. Majd megvernek érte az utcán a "tesók" és akkor lehet sírni. Az almára különösen könnyen ugranak.
2017. júl. 17. 23:12
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
hagy verjék, hát majd jövőre kap másikat :D milyen rossz, hogy én egy 20ast kapok szülinapomra, és mikor nem dolgoztam, örülhettem, ha azt elkölthettem vmire...
2017. júl. 18. 00:35
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó: Milyen rossz, hogy nekem ezért a telefonért meg kellett dolgoznom.

Szüleim vállalkozásában egy csomót segítettem a levelezéseknél (fordítások), 4,7 lett az ez évi átlagom, középszintű nyelvvizsga 2 nyelvből, de végül is hagyjuk, MILYEN ROSSZ, hogy "csak úgy" kapom a 200ezres telefonokat.

Innentől kezdve lezárom az egészet, kár volt ezt a kérdést feltenni, néhány ember nagyon szépen jellemezte a színvonalát.

2017. júl. 18. 09:49
 15/17 anonim válasza:
46%

#7 ez a gopro-s kamerás dolog az egyik legnagyobb baromsag amit valaha a gyakori kerdeseken olvastam! Akárhova megy az ember mármikor adódhat olyan hogy valamit le kell fotóznia.+Ha valaki megkér hogy küldj át egy képet azzal kell szerencsétlenkedj hogy elösszö is a telefonodra rárakd a képet, szóval.....

Nem tudom mennyire aktuális még de én úgy vettem/kaptam meg a telefonomat (Iphone 7plus) hogy a 3/4-ét (150 000) kifizettem és csak a maradék 1/4-ét (50000) fizették a szüleim. Ennél többet nem lett volna pofám kérni, de ha a te szüleid kifizetik az egészet hát legyen nekem mind1.

Ha meg már volt szülinapod: végül mi lett? Megkaptad?

13/L

2017. nov. 21. 19:07
 16/17 Captain Logic ***** válasza:
53%
Mindezt 13 évesen. Jólvan…
2017. nov. 21. 19:16
 17/17 anonim válasza:

Nekem egy régi iPhone 5 - ön van, telefonáláson kívül másra nem használom. Annyiban jó, hogy nem kell kidobni 2 év után, mert lassú.

... ja meg rajta van a Messenger.

2017. nov. 28. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!