Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy lehessen mobilnetem?
Figyelt kérdés
Nem akarják megengedni (illetve inkább anya, és akkor már tudjátok h mi van xd) hogy elegyen mobilnetem, mert azt hiszik h akkor mindig telóznék. Pefig szerintem néha tényleg jól jön. SOS2017. máj. 28. 16:26
1/4 anonim válasza:
Fizessetek elő kártyára tölthető netre, 2 ezer forint kb, de nem havonta vonja le a pénzt, akkor töltötök rá, mikor szükséged van a netre.
2/4 anonim válasza:
Kereső képes vagy ?
Gondolom nem, inkább iskolába jársz. Na oda teljesen felesleges, a hülyeség megy akkor csak. A face meg hasonlóak órán , szünetben , mindig. Amig haza érsz a suliból addig kibirod, mert gondolom otthon van net.
3/4 A kérdező kommentje:
De nem arra használnám. Azt pont leszarom. Itthon mrgnezem ha kell, neha azert trnyleg van egyket fontos dolog amit megneznek.
2017. máj. 28. 21:07
4/4 bp1985 válasza:
Matek órán mi az a halaszthatatlan dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!