Honnan lett mobilnetem, ha senki sem töltötte fel?
Figyelt kérdés
Ma barátnőmmel voltam a városban, és bekapcsoltam a mobilnetet
Nem tudom miért
Sose szoktam, nem szoktuk feltölteneni
Nem is szoktam egyáltalán bekapcsolni, persze ha kapok pl.telefonfeltöltéshez akkor azt elhasznalom hamar
Ma ugye bekapcsoltam és volt, telefonaltam is vele(messengeren)
Kártyás vagyok, ha ez számít
De sorrykaaa, en ehhez nem ertek
14/l
2017. ápr. 28. 19:39
1/6 anonim válasza:
Ha minden igaz aktiváltad a napijegyet vagy valami hasonló opciót mert nem írtad a szolgáltatód.Jó drágán mérik és az egyenlegedből vonják le.Gondolom csökkent az egyenleged a netezés után.
2/6 anonim válasza:
Meg kell nézni, hogy pontosan milyen díjcsomagod van.
Pl. a Telekomnál, feltöltőkártya esetén 10 MB-onként vonnak le 200 Ft-ot, ha jól tudom.
3/6 A kérdező kommentje:
Telekomos vagyok😕
2017. ápr. 28. 20:43
4/6 anonim válasza:
nem tudom mi van náluk, nekem is most gyors internetem van napok óta, pedig a keretet már rég elhasználtam többszörösen is :D
5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem, az előző feltöltésem, 3000ftval volt, most 2550 van rajta, azóta kb.5 percet telefonaltam rajta
És kb.20-30 percet mobilneteztem ma
2017. ápr. 28. 20:45
6/6 anonim válasza:
Hát, gondolom nem 450Ft/5perc = 90 Ft/perc-es percdíjad van (talán 50 Ft/perc körül lehet a domino) szóval valamennyit biztosan levett az egyenlegedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!