Van még itt olyan, aki nem használ okostelefont?
"a metrón mindenki a telefonját simogatja, fel sem fogják mwguk körül a világot."
Ja, ha könyv lenne náluk, mindjárt más a helyzet - mi?
Fel sem fogod, hogy ez, ezer éves dolog, csak új köntösbe van bújtatva. Régebben könyv volt, most telefon. Az is lehet, hogy ez is lecseng és lesz valami AR/VR mobil dolog - na akkor? (ha minden igaz, ebben az irányba tartunk).
"Vagy pl. ül egy pár az étteremben és le sem szarják egymást, csak a telefonjukat nyomkodják."
Utóbbi nekem sem tetszik (én ezt nem fogom csinálni), de ha a párocska ilyen, legyen az ő bajuk. Ennyi.
A gyerekek meg inkább nyomkodják a telefonjukat, minthogy hangoskodjanak: engem nem érdekel más ember úgynevezett problémája (nekem is van, mégsem osztom meg, minden jött - ment emberrel), úgyhogy ennyi.
"Én egész nap a gép előtt ülök kb. 16 órában és értelmetlennek tartom a mobil képernyőjén nézni a dolgokat, sokkal kényelmesebb a gépen."
Ja hát itt van a kutya elásva. Ha túl sokat vagyok a gép előtt, akkor nekem is herótom lenne, még képernyőt nézni, főleg ha az még kisebb is volna. Ettől függetlenül, nem tartom birkáknak az embereket, hanem potenciális lehetőségnek... Több szerver kell a kiszolgáláshoz, ami munkát kínál... Ja hogy valaki, aki pc-n dolgozik, ez nem jut eszébe... Nahát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!