Alcatel OT-4012 Fire okostelefont használ valaki?
Én gondolkodtam rajta, de arra jutottam, nem éri meg, inkább egy hasonló árkategóriájú Androidos készüléket vettem helyette.
A Firefox OS lényege, hogy minden alkalmazás webes. A hardver eszközöket egy Javascript-es API-n keresztül éri el, de egyébként bármely webalkalmazást lehet úgy használni, mint ha telepített alkalmazás lenne. Ezzel az a probléma, hogy ebben semmi exkluzivitás nincsen, mert erre az Android és az iOS is képes, csak ott még natív alkalmazások is vannak ezen felül, Javascript-ből is elérhető a hardver pl. Phonegap-el, de a Firefox API-ja nyílt, tehát implementálható Androidra vagy iOS-re, ezért még a kimondottan Firefox OS specifikus appok (ami nem tudom, hogy van-e egyáltalán) is könnyen portolhatók más mobil platformra.
Igazából semmi előnyét nem látom a Firefox OS-nak az Androidhoz képest, miközben ennek az Alcatelnek az árából hasonló tudású Androidos telefont lehet kapni.
Hol adták 12e -ért?
Van ebben olyan menü mint az androidnál? szoftverfrissítés stb. recovery?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!