Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik most az a telefon ami...

Melyik most az a telefon ami olcsó, de jó?

Figyelt kérdés

Olyan 30-40 ezer forintot tudok összegyűjteni diákmunkával és zsebpénzzel...Az a baj,hogy a mostani telefonom már nagyon rossz,be se tölti az alkalmazásokat(mivel bevan telve a memória pedig szinte már mindent letöröltem,na mindegy) Ötletek ,hogy milyen telefon legyen!?

Köszönöm szépen! 17/L

2017. júl. 12. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Hogy ha egy 10-20 ezret gyűjtenél hozzá már elég jo kis telefonokat tudnál venni pl huaweii p9 lite.

Sajnos 50-60 ezer alatt nem nagyon éri meg androidos telefont venni mert csak pénz kidobás.

2017. júl. 12. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
2017. júl. 12. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ennyiért max olyant telefont tudok ajánlani, ami nem nincs olyan nagy "neve":

Xiaomi Redmi 4X

[link]

Érdemes lenne elolvasni róla ezt a tesztet. Így megtudnád, hogy megfelel -e az elvárásaidnak.

[link]

2017. júl. 12. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a három választ!
2017. júl. 12. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi redmi 4a pro, Xiaomi redmi 4x, Meizu m5. Mindhárom az eustock.hu oldalon kapható. A Meizuról telefonon meg kell érdeklődni hogy fel van e telepítve a google szolgáltatáscsomag,ha igen akkor azt vedd meg. Ha meg nincs akkor valamelyik Xiaomit, a 4x kicsit jobb és kicsit drágább mint a 4aPro.
2017. júl. 12. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Neked is!
2017. júl. 12. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előbbi telefonok jó tippek. Én a Xiaomi Redmi 4x-et választottam, tegnap érkezett meg a telefon. Már megszerettem.

Az eustockon 44.900,- ft a fekete szinű. Lányosabb színekben is elérhető, más webhopokban azok kicsit olcsóbbak is.

2017. júl. 13. 06:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2017. júl. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!