Milyen telefont vegyek 100ezer körül?
Ha már ennyi pénzed van akkor iphone újonnan szerintem.
Iphone Se 16-os vagy 32-es.
Mert ha lenne mondjuk 50.000-ed az kevés lenne sajna, de így jó.
Szóval Iphone SE szerintem.
Hát ez értelmes volt, első. Taps. -_-
Tényleg jó az iPhone SE (legalább 32GB-tal), feltéve ha nem szoktál sokat böngészni, videózni, tartalmat fogyasztani, játszani telefonon. Ha igen, akkor jobb lenne valami nagyobb kijelzővel. Honor 8-cal sokan meg vannak elégedve, nekem volt Huawei P9-em, az se rossz, bár nekem személy szerint nem tetszett, de mindent jól csinált. Volt ezen kívül Galaxy S6-om, S7-em és S7 Edgem. Velük nagyon meg voltam elégedve. Az S6-ot nyugidt szívvel ajánlom, vagy esetleg egy S7-et használtan. Az A5 2017 is ji vétel lehet ennyiért. Még ami eszembe jutott, az a Oneplus 3T, szintén jó vétel. Papíron nagyon jól mutat, és bár egykét tesztben nem nyűgözött le, egy jó telefon a Oneplus.
Ha csak telefonálni, mailezni, ritkán böngészni, néha fényképezni vagy kamerázni szoktál, akkor tökéletes választás lehet az iPhone SE. Kicsi, elegáns, minőségi amyaghasználat, stabil rendszer, és még sokáig lessz támogatva.
2.:
Én azt vennék ha ekörüli összegem lenne, ennyi.
Én nem mondtam feltétlen rám hallgasson.
Mondjál te is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!