Valakinek van esetleg nokia 3-as készüléke? Személyes tapasztalatok? Nagyon megtetszett, de nem tudom, megbánom-e ha megveszem
1-es te miről beszélsz? Totál butaságot állítasz!
a HMD Globál gyártja a telefonokat, Nokia néven, csak azt nem tudod hogy a HMD Global-t a Nokiától kirúgott emberek alapították!
Na jah.
Csak androidos harcmezőn nézve a dolgokat, a Xiaomi meg a Meizu és társaik beadják a kulcsot.
Sok ismerősöm vett ilyet, és (többségének hála gariidőn belül) de vége lett. Vagy nem kapcsolt be többet, vagy menet közben villogni kezdett hogy mittomén milyen kernel hiba, vagy szimplán meghalt...
Másfelől meg a Nokia nem rak rá semmilyen "custom" felületet mint más gyártók.
Én november közepén kaptam céges telefon gyanánt egy Nokia 3 telefont.
Használom két hete, de nagyon nem vagyok megelégedve a telefonnal. Nem azt várom el tőle hogy csúcstelefon legyen, de az elvárható lenne egy Nokia feliratú telefontól hogy stabilan működjön. Ennek ellenére a legfontosabb pillanatokban hagy cserben.
Problémák:
- Napjában többször lefagy,
- Rendszeresen hibát jelez hogy épp melyik alkalmazás folyton leáll
- Ha hívást kezdek a másik fél nem hallja mit mondok, újra kell hívnom.
Nagyon csalódott vagyok, nem ezt vártam volna.
Nálunk is lefagyogatott, ilyenkor semmire nem reagál, újraindítani sem lehet, aksi ugye rögzített sajna... volt, mikor reggel elindult az ébresztő aztán lefagyott, 1.5 órán át az ébresztőt hallgattuk, mire végre lemerült... időnként megvárja míg lemerül időnként 20-30perc elteltével egyszercsak magáhoztér...
Visszavittük telenorhoz garival, ők semmi rendellenességet nem találtak, 1 hét múlva visszakaptuk ugyan azt a szart... hazafele úton már lefagyott... megfordultunk, visszamentünk telenor... bent megjavult...
Ott helyben baxtam földhöz, kértem meg őket, hogy dobják ki, és vettem egy samsungot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!