Nem kapcsol be a telefonom sőt semmilyen "életjelet" nem produkál pedig ma feltöltöttem teljesen. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Be akartam kapcsolni erre elsötétedett a képernyője s azóta semmi, betettem tölteni semmi,teljesen új telefon, nincs egy hónapos se !! tudnátok segíteni?2017. júl. 6. 14:16
1/5 anonim válasza:
Helló!
Várj a töltéssel egy ideig. Ha nem változik semmi, próbáld meg ideiglenesen másik - hasonló paraméterű töltővel, kábellel -, ha semmi eredmény -> szervíz.
üdv.
2/5 A kérdező kommentje:
De az nem lehet baj hogy le van merülve, ma töltöttem fel, utoljára mikor néztem 98 százalék volt, ki is húztam, s azzal leraktam, s mikor be akartam kapcsolni elment a kép, csak azért raktam be megint a töltőbe hogy lássam nem e csinál vaalmit
2017. júl. 6. 14:24
3/5 anonim válasza:
#1 jól írta. Vedd ki az aksit, tedd vissza, töltsd fel újra. A szoftver lehet, hogy azt mutatta, hogy 98% de nem biztos, hogy annyi is volt fizikailag.
Ha nem megy próbáld másik töltővel. Ha nem kapcsol be, próbáld gyári visszaállítással (hard reset)
4/5 A kérdező kommentje:
kivenném de az a baj hogy nem lehet, nem eltávolitható , vagy hogy mondjam, ott van s ott is marad
2017. júl. 6. 14:34
5/5 A kérdező kommentje:
jaaaj sikerült :)) egy óra szívroham de megvan minden
2017. júl. 6. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!