Huawei-Iphone Vagy? Melyik a jobb?
Teljesen tanácstalan vagyok,új készülék vásárlás előtt állok, nem divattelefont keresek,hanem olyan ami nem hal meg 1,5éven belül...Az eddigi telefonjaimmal sajnos csak szenvedtem folyton a vége felé :(
Fontos a készülékben:
-szépen fotózzon (elöl-hátul)
-gyors legyen
-ne fagyjon
-az akksi is legyen "erős" (amennyire a maiak azok)
A pénz nem akadály bár 300e ft-ot egy telefonért adni?! Megtehetem de mégis sokallom.
Iphone 7-7plus (párom nagy Iphone "fan" ő megvan vele elégedve mindig is ez a típus volt neki de ő nem is egy nagy telefonos telefonál kicsi net és ennyi tehát neki bármi jó lenne én azt gondolom... :D )
Huawei P10-P10lite
Ezek a leginkább azok amik érdekelnek.
Ha még tudtok ajánlani azt megköszönöm.Válaszokért zöld megy!
Nézd: ezt Te magad tudod megválaszolni, mert ebben az összegben a csúcskategóriákat kapod.
iOS fronton, igen: csak az iPhone 7
Windows Phone vonalon: HP Elite X3, de ez, inkább irodába való.
Android vonalon: Samsung Galaxy S8+, Google Pixel XL és Huawei P10 Plus.
Csak annyit tudok mondani, hogy ha teheted, akkor próbáld ki.
Huaweinél, viszont van még egy másik is - a Honor 9, ami a P10 úgynevezett jóárúsított példánya.
Ha van pénzed érdemes iphone-t venni, bár vigyázni is kell rá.
Iphone 7-est ha van annyi pénzed.
Szerintem az a legjobb telefon a piacon, és műszakilag is tud a készülék, de persze azért a márkát is meg kell fizetni meg a felhajtást ami az iphone körül van.
De mondom azért drága mert ezért egy 128 Gb-os vagy 256 Gb-os belső tárhelyes telefont kapsz, nem pedig olyan ami mondjuk 32-es és lehet bővíteni, tehát valós 256-os telefon.
A "valós 256 GB" kissé értelmetlen kifejezés, mert bár mondják ugyan, hogy "a memóriakártya nem egyenértékű a belső tárhellyel", de ez csak részben igaz, mert csak alkalmazásokat nem lehet kártyára tenni, de a fájlok (képek, videók, filmek, zenék, hangfelvételek) mind mehetnek rá, más egyebet meg úgy sem tárol az ember a telefonján. Én például jobban is preferálom azokat a telefonokat, melyeknek bővíthető a memóriájuk!
Jó kamera, gyors és megbízható működés, évekig bírja - ezek általánosságban jellemzőek mindkét márkára (Apple és Huawei), ha erős a "nem divattelefont keresek" megjegyzés, akkor így egyértelműen a Huawei lépne előre, viszont tény, hogy mindegyikkel jól járnál, kérdés, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban!
Viszont ha esetleg Androidost veszel, készülj fel, hogy az iPhone túlzottan zárt rendszere miatt a pároddal nem fogtok tudni a 2 telefon között közvetlenül adatokat cserélni, legfeljebb csak Messengeren vagy Viberen keresztül!
Lényeg, hogy csúcstelefonokból van választék bőven:
iPhone 7 Plus, 6S Plus
Huawei P10, P10 Plus, Mate 8, Mate 9
Honor 8, 8 Plus, 8 Pro, 9
Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S8, S8+
LG G5, G6, V10, V20
Sony Xperia XZ, XZ Premium, XA1, XA1 Ultra
Asus Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe
Xiaomi MI 5, MI 6, MI Max, MI Mix
Vernee Apollo, Apollo Lite, Mars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!