Xiaomi vagy huawei jobb márka?
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 06:02
1/8 ThodEE GoD válasza:
Ebből max veszekedés meg lepontozás lesz, mert ugye kinek mi, BMW vs Audi , intel vs AMD stb
Szóval nekem Xiaomi telóm van, meg vagyok elégedve vele, faternak huawei Ő sem panaszkodik.
Huawei talán nagyobb cég és lehet hogy jobb az alkatrész pótlás, esetleg két konkrét típust össze lehet vetni de így tényleg nem lesz érdemben konkrét válasz.
2/8 anonim válasza:
Hát a Xiaomi sem kicsi cég, csak nem Európában terjeszkedik. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. De alapjában véve két megbízható márkáról van szó.
3/8 anonim válasza:
Huaweit cseréltem Xiaomira, nem bántam meg.
4/8 Trevor. válasza:
Xiaomi telefonom van, de fogtam már kézbe Huaweit is, mindkettő jó. Annyiból viszont mindenképpen jobb a Huawei, hogy van hivatalos hazai garancia.
5/8 anonim válasza:
Huawei-vel 2 év személyes tapasztalatom van, és nagyon szuper, Xiaomi még nem volt a kezemben, de szinte csak jókat olvastam eddig róla, és mivel mindkettő kínai, ezért nem kételkedem!
Így nehéz eldönteni, itt inkább konkrét típusokat kellene összehasonlítani, vagy pedig ár alapján!
6/8 A kérdező kommentje:
P8 lite vagy Redmi 4A pro?
2017. júl. 2. 11:24
7/8 Trevor. válasza:
Amennyiben nem a 2017-es P8 Lite-ra gondolsz, akkor mindenképpen a Redmi 4A Pro. De a Meizu M5 is jó választás: [link]
8/8 anonim válasza:
Meizu M5-öt én is ajánlom :)
35000 Ft. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!