Mi a vélemény a Nokia n97 mini-ről?
Figyelt kérdés
Mi a vélemény a Nokia n97 mini-ről?2010. máj. 20. 14:10
1/11 anonim válasza:
Lassu , fagy , akad . Szar . Nekem is az van csak nem mini
2/11 anonim válasza:
a mini az az n97-es átgondoltabb kicsit butább verziója. anyaghasználatban és összerakásban veri az n97-et sőt softveresen nagoyn ott van, mert míg az n97-re egy félkész softot raktak addig a minire már a rendes jól működőt rakták. ugyh nem fagy nem lassú.
3/11 anonim válasza:
Nekem is az kellene. Csak az arat illetoen nem tudtam eligazodni, foleg, hogy platinakartyat is bele kell kalkulalni.
4/11 anonim válasza:
De GSM Line-nál 92k független , és pesten 1 oran belül kiviszik neked ingyen ugy tudom
5/11 anonim válasza:
erre vágytam,amig rá nem jöttem,h tök felesleges a billentyűzet...
6/11 anonim válasza:
Nekem az van es jöttem rá hogy feleseleg . Ami a 5800-n vagy iPhoneon van az is jo
7/11 anonim válasza:
Minden Nokia, ami Nnel kezdődik az szar. Kivétel N900, csak arra meg alig van normális program :S
8/11 anonim válasza:
Jaja a N900 az egyetlen érdelmes Nokia N ...
9/11 anonim válasza:
szerintem pedig szinte az összes N kategóriás nokia nagyon jó
10/11 anonim válasza:
Ha neked az számít jónak, hogy egyfolytában lefagynak, lassú szar az egész, akkor gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!