Milyen tapasztalataitok vannak a Xiaomi Redmi Note 4- el kapcsolatban?
Szia! Azt mindenképpen tudni kell, hogy elég rendesen megvariálták. Note 4-ből 2 fajta van.
Az első egy snapdragon 625-tel, fémes hátlppal rendelkezik.(ezen kívül még eltér de nem írom le ha nem baj)
A másod egy Mediatek procival rendelkezik külsőre rendesen eltér a snapdragon-os testvérétől de a lényeges különbség a processzorban van a MTK(Mediatek) egy 10 magos processzorral rendelkezik. Ezt a típust ha az emlékeim nem csalnak akkor Indiában gyártyák. Ezen kívül eltérnek ram illetve rom terén is van 3/32 4/64 én legalábbis ezeket nézegettem. És akkor most jön a lényeg: Bocsi hogy eddig nem teljesen arról írtam amit kérdeztél, de a Note 4 3/32 snapdragonos verziója hibátlanul működik igaz, hogy még csak egy hete van nyúzva, de minden funkcióját alaposan teszteltük. Remek telefon, bár a kamerája lehetne jobb, de 53ezer forintért nem kaphat meg az ember mindent... De kivehető képeket csinál és lehet, hogy egy másik szoftverrel jobb képek készülhetnek erre még csak most gondoltam ... Miui 8 alatt fut a telefon erről az operációs rendszerről azt kell tudni, hogy a ram 1/2-ét lefoglalja tehát ha a telefonban van 2giga ram akkor csak 1et tudsz alkalmazások futtatásásra használni de ha neked van 8 akkor csak 4et. Letisztult a rendszer nekem kifejezetten tetszett de google play-ből lehet telepíteni rá valamilyen emulátort és egyből más a helyzet támogat magyar menüt illetve amit vettem már global verzió tehát B20 támogatással is rendelkezik(4G)
Van beépített szövegszerkesztő, táblázatkezelő. A számológépben van aktuális valuta.
És a játékok: Injustice 2, Mortal Combat X hibátlanul fut.
Ami még érdekelhet bár nem írtál konkrét példát :P GPS ez ugye egy fontos elem, ha esetleg ismeretlen helyekre evezünk. Fórumokon olvasgattam, hogy a gps Buggol szóval ez lehet, hogy hátrány de mások azt írták, hogy semmi probléma vele szóval ki tudja próba cseresznye. Oh igen most még eszembe jutott BAROMI NAGY nem tudom, milyen telód volt előtte de ez 5.5col :D Illetve az ujjlenyomat olvasó 20/20felismer szóval az is jól működik.
én innen rendeltem vasárnap este megrendeltem hétfőn jött az értesítés, hogy felvették a rendelésem kedden jött a teló utólag fizettem szóval én csak ajánlani tudom ezt az oldalt. És 1 év garanciát adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!