Baj van az akkumulátorral?
Van egy Asus Zenfone Selfie telefonom teljesen új , 2 napja vettem.Az akkumulátora 3000 mA, de mégis nagyon gyorsan merül(szupertakarékos üzemmódban), használat közben 2 percenként 1 százalékot,de egy éjszaka alatt is rengeteget merül.
A töltője 2 amperes, de így is 2 és fél óra alatt töltődik fel teljesen.
Azért furcsa ez mert van egy Galaxy Tab 3 Lite tabletem 7" kijelzővel és 3600 mA akkumulátorral, de mégis ugyanannyi használat mellet 2-3 naponta kell tölteni pedig jóval nagyobb a kijelzője és a töltési idő is rövidebb.
A harmadik kép szerinti állapot reális.
A Chrome elég nagy adaforgalmú és memóriafoglaló, az eléggé eszik.
A BrainItOn látszólagos egyszerűségéhez képest nagy procihajtó játék.
Nem tudom, mi akar lenni az állandóan futó médiaszerver.
Nálam így néz ki az átlag:
Fura, tied nem jelzi a kijelző fogyasztását?
"A 3 kép egyszerre lett készítve.Az elsőn látszik a kijelző is."
Bocs, tényleg.
Most nézve döbbenet, hogy a rendszer többet eszik a kijelzőnél, itt valami nagyon nem oké. Én a helyedben nyomnék egy teljes gyári visszaállítást (biztonsági mentés után) és letesztelném úgy, hogy hogyan viselkedik.
Szerintem valami a háttérben ronggyá pörgeti a rendszert.
"Azt nem értem, miért van külön egy Android Os és Android rendszer is külön..."
Csak ötletem van, az egyik a sima szűz android, a másik a telefongyártó által a szoftverbe épített plusz.
Legalábbis csak az android rendszer sornál "szabványos" az ikon, a többinél kis android figura, szerintem ez az Asus felhasználói felületéhez tartozó rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!