Baj van az akkumulátorral?
Van egy Asus Zenfone Selfie telefonom teljesen új , 2 napja vettem.Az akkumulátora 3000 mA, de mégis nagyon gyorsan merül(szupertakarékos üzemmódban), használat közben 2 percenként 1 százalékot,de egy éjszaka alatt is rengeteget merül.
A töltője 2 amperes, de így is 2 és fél óra alatt töltődik fel teljesen.
Azért furcsa ez mert van egy Galaxy Tab 3 Lite tabletem 7" kijelzővel és 3600 mA akkumulátorral, de mégis ugyanannyi használat mellet 2-3 naponta kell tölteni pedig jóval nagyobb a kijelzője és a töltési idő is rövidebb.
Ha kihúzza a napot egy feltöltéssel, légy boldog, semmi baja az akkunak.
Folyamatosan 4G-n netezve a 2 percenként 1% nem meglepő.
"Ha nincs bekapcsolva a mobilnet sem a Wi-Fi akkor is."
Azt írtad, használat közben. Mi az a használat?
Amúgy a tabodnak negyedakkora a képernyő-felbontása, tehát már csak a kijelző működése is többet eszik.
Egy kétmagos proci áramfelvételét sem lehet összevetni egy nyolcmagoséval.
A tablettel soha nem mész 4G-re, mert nincs is benne net.
Amúgy mennyi egy éjjel alatt, repülő módban az a rengeteg merülés?
A feltöltés 2 és fél órája nem irreális.
Nézd meg, ha a beállításokban bemész az energia- vgay akkumulátor-használat menüben, nem tudom, Asusnál melyik név alatt fut, szóval ott nézd meg az alkalmazásonkénti fogyasztás adatot.
Ki tudja, leeht, hogy egy gyári szoftver bug miatt háttérben foylamatosan pörög valami.
De azt is tudni kellene hogy ezekhez a teljesitményekhez már kicsi az az akksi.
Legalább 4000 mAh kell vagy erősebb.
Az S8+ jószágom átlagos használatommal estére 20-30%-ra lemegy, a 3500-as akkuval.
Pedig ez egy "takarékos" oled kijelzős.
"Hát...akkor az normális, hogy egy éjszaka alatt 10-12%-ot merül?"
Ha akkor sincs letiltva a net Ű(akár wifi, akár mobilnet) és fene tudja mi fut a háttérben, akkor lehet, nem tudom.
Ha minden adatforgalom letiltva (repülő mód), akkor egy 5-7% lenne normális.
A melegedés... valami ott nem kerek, valami fut a háttérben.
Amúgy el is olvasod, amiket írtam?
Mondjuk #4-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!