Jó telefon a samsung star?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy kb. miket tud meg ilyenek..2010. máj. 19. 15:02
1/6 anonim 

válasza:

2/6 Jovanny 

válasza:

Az, hogy miket tud, a specifikációban biztosan benne van. Ha tapasztalaton alapuló választ vársz: a páromnak ilyen telefonja van, és nagyon bejött Neki. Nagyon jól megoldották szerintem az ujjra optimaizált érintőkijelzőt, wlanon kívül (bár már van 5230w is wlannal) mindent tud, amit kell. Netezésre nem biztos hogy ezt használnám, de egy nagyon jól sikerült teló. A giroszkóp is jól működik, egész jól is néz ki. Ja, most jött ki az utódja, nem tudom a nevét, az még sokkal jobban néz ki, de abban nincs kézírásfelismerés, ebben az is van. A hátlap karcolódásra hajlamos, de nagyon praktikus mágneses tokot lehet hozzá kapni bőrből.
4/6 anonim válasza:
minek olvasod el a kérdést ha ilyen genya vagy!!!!!!!!
ne írj és kész!
am sztem is naon jó
5/6 Fkris 

válasza:

Mágneses telótokot nemvennék,mert tönkrevágja a telót:D
(A mágneses mező)
6/6 Jovanny 

válasza:

Baromság a mágneses mező dolog, hidd el! :D A blackberrymnek alapból mágneses tokja van, ráadásul az akku fölött van a mágnes, úgy kapcsolja rá a tok a billentyűzárat. Köszöni, jól van, pedig már 2,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!