Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vélemények?

Iphone 5s vélemények?

Figyelt kérdés

Tisztázzuk nem divatozásból!!

Jöhet negatív, pozitív vélemény.

Eddig csak androidos telefonjaim voltak. A mostani sajnos tönkrement (sg ace 4)

2017. jún. 20. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%

"Régi szar" Háát barátom, majd ha kipróbáltad, csak utánna mondj ilyeneket. Hasonlítsd össze egy korabeli szarsunggal, és akkor meglátod, hogy melyik a régi szar :D

"Bár annak az árán van Honor 8, ami sokkal jobb." Hát ezen is tudnék vitatkozni :D Miért lenne jobb? Bár tudom, "mert több mag van bennt" És? Majd 3 év mulva nézzünk meg egy Honor 8-at, meg egy SE-t, kiváncsi leszek, hogy melyik teljesít jobban :D

2017. aug. 5. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Ja, és azt sem értem, hogy miért kellett lepontozni a #9-es válaszolót? Nekem is 5S-em van, és valóban rohadt gyors, még az iOS 11 Bétával is :D Aki lepontozta, az tuti nem próbálta még :D :D
2017. aug. 5. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
nem. aki lepontoz, az látja a valóságot. itt is van egy 5S másodlagos telefonként, amin szintén a béta 11 fut...hát inkább nem mondok rá semmit...ha szerinted ez gyors, akkor használd, de azért másokat ne tévessz meg...
2017. aug. 5. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Apunak is 5S van és még mindig imádja. Csak azért vesz majd 8-at, mert felénk (külföld) jó áron van. Itt nem luxus cikk az Apple. Egyrészt nem 27 % áfa van, másrészt nem balkáni fizetések vannak a nyugati árak mellé. Osztályomban is sok embernek van Apple telefon, laptop, tablet, de senkit nem hat meg, senki nem ettől menő. Ez Magyarországon szokás, ahogy látom. Én azt mondom inkább egy 5S, mint egy korabeli Samsung / mostani kínai sz@r (pl Xiaomi). Nem a félbeharapott almát fizeted meg, hanem a kiváló akku időt, jól optimalizált rendszert, minőségi anyagot, esztétikus hw és sw, stb.
2017. aug. 5. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:

#13-mas: Ebben teljes mértékben egyetértünk :D Én is váltani tervezek 8-ra, amint kijön Magyarországon :D

#14-es: Igen, ahhoz képest, hogy hány éves, igenis gyors. Valóban nem annyira gyors, mint egy 6s, vagy 7/7 Plus, de a korához képest tökéletes :D És igen, visszatettem 10.3.3-ra, mert voltak bajok a Beta-val, de nem sebességi gondok. Gondolom majd 5S-re is optimalizálják (ha már egyszer kiadták rá), de előbb a 7-es széria majd a 6-os, és végűl az 5S, de érthető, hogy előbb az újabb készülékekre adják ki..

Aki meg lepontozott, annak meg köszönöm, nem mintha nagyon érdekelne, csak feltűnt :D :D :P :P

2017. aug. 6. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi felcseréltem a válaszadók számát :D :D
2017. aug. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!