Iphone 5s vélemények?
Tisztázzuk nem divatozásból!!
Jöhet negatív, pozitív vélemény.
Eddig csak androidos telefonjaim voltak. A mostani sajnos tönkrement (sg ace 4)
"Régi szar" Háát barátom, majd ha kipróbáltad, csak utánna mondj ilyeneket. Hasonlítsd össze egy korabeli szarsunggal, és akkor meglátod, hogy melyik a régi szar :D
"Bár annak az árán van Honor 8, ami sokkal jobb." Hát ezen is tudnék vitatkozni :D Miért lenne jobb? Bár tudom, "mert több mag van bennt" És? Majd 3 év mulva nézzünk meg egy Honor 8-at, meg egy SE-t, kiváncsi leszek, hogy melyik teljesít jobban :D
#13-mas: Ebben teljes mértékben egyetértünk :D Én is váltani tervezek 8-ra, amint kijön Magyarországon :D
#14-es: Igen, ahhoz képest, hogy hány éves, igenis gyors. Valóban nem annyira gyors, mint egy 6s, vagy 7/7 Plus, de a korához képest tökéletes :D És igen, visszatettem 10.3.3-ra, mert voltak bajok a Beta-val, de nem sebességi gondok. Gondolom majd 5S-re is optimalizálják (ha már egyszer kiadták rá), de előbb a 7-es széria majd a 6-os, és végűl az 5S, de érthető, hogy előbb az újabb készülékekre adják ki..
Aki meg lepontozott, annak meg köszönöm, nem mintha nagyon érdekelne, csak feltűnt :D :D :P :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!