Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek LG G6, Huawei P10...

Szerintetek LG G6, Huawei P10 vagy Sony XZ Premium?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap folyamán felraktam már ezt a kérdést, de bővült a paletta a Sony XZ Premiummal.

Így szólt a leírás:

"Egyszerűen annyira beleszerettem a G6-ba, hogy hihetetlen. Nagyon megfogott a dizájnja. Azonban visszafog az a tudat, hogy tavalyi SoC van a készülékben. Szerintetek ez mekkora probléma lehet 2 évre előláthatóan?

Sok bajom nincs a P10-el sem, de egyszerűen valahogy jobban bejön ez az új LG formaterv (mint külső dizájn, mint szoftveres dizájn), mint a Huawei-nek."

Arra volnék kíváncsi, hogy az XZ Premium mennyire melegedik vajon? Mert elvileg most megoldotta a Sony ezt az évek óta tartó problémát, de teszt videót sem igen találtam.

Azt viszont észrevettem, hogy elég jól optimalizálta az új SoC-t ehhez a készülékhez a Sony. Vélemények?

2017. jún. 20. 15:23
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem elég szubjektív a véleményem, de nekem a Huawei felülete nagyon bejön, látszik hogy foglalkoztak vele. Emelett van a családban egy LG G5, jónak jó, de az UI elég fapadosnak tűnik a huawei mellett, holott hardver téren elég jó. Sony-t én azt nem ajánlanék, több ismerősömnek csak baja van vele, mondhatjuk azt hogy átlagosat nyújtanak, viszont magas áron. Mindenképp az LG és a Huawei között gondolkoznék, szerintem itt már igazából az érzések döntenek :)
2017. jún. 20. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Sokat változott, fejlődött szoftveres téren is a G6 az elődjéhez képest.
2017. jún. 20. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Sz.tem G6 az rendben van mindenhogy. A P10et nem ismerem. Az XZ Premiumot meg azért nem venném mert sz.tem teljesen felesleges a 4K-s kijelző egy mobilba.
2017. jún. 27. 11:18
 4/4 Brandon41 ***** válasza:
szerintem is g6 vagy huawei p10. Bátyámnak p10-e van és szerintem megvan vele.
2017. nov. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!