Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi Note 4 3/32 vagy...

Xiaomi Redmi Note 4 3/32 vagy Xiaomi Redmi 4X 3/32 lenne-e a jobb választás?

Figyelt kérdés
Melyiknek mik az előnyei, hátrányai? Van akinek van valamelyik készülék? Mik a tapasztalatok?

2017. jún. 17. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Redmi 4X kompaktabb, a Note 4 nagyobb és a SoC is erősebb.
2017. jún. 17. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Eustock.eu-ról rendelhetem szerinted? Megbízható? Ha esetleg valami gond van a készülékkel, nem ráznak le.
2017. jún. 18. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, rendelheted de kérd meg őket a megjegyzésben hogy tegyék fel a MIUI Global Stable-t, mert az a ROM frissül az OTA-ról.
2017. jún. 18. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyiket vegyem. Mindkettő jónak tűnik. Inkább a note 4 felé hajlik a szívem. Bár 5 vagy 5,2 colban jobb lenne.
2017. jún. 19. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Redmi 4 Prime néven van lényegében a Note 4 5"-os variánsa.

Megkérdeztem az EUStock-t, azt mondták hogy abból készlethiány miatt nem tudtak szerezni.

A hardver aprón meg lehet próbálni, 60K körül van az ára.

2017. jún. 20. 00:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem. :)
2017. jún. 20. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Elég fura az összehasonlítás, hiszen a Note 4 alapból egy kategóriával jobb illetve drágább is. 4X kisebb, a Note 4 viszont szinte mindenben jobb a 4x-nél. Szebb képernyő, nagyobb teljesítmény stb..

Ha note 4-nek kicsivel drágábban van olyan variánsa is ami támogatja a B20-as frekvenciát. Szerintem ez megér +pár ezret.

2017. jún. 20. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy drágább és jobb a note 4. Még mindig bizonytalan vagyok, hogy jól járok-e egy kínai telefonnal... Most is olvastam extrem digitálon két negatív értékelést... Persze mindent kínában gyártanak, meg néhány éve még a Huawei sem volt sehol, ma meg a legnagyobb mobilgyártók között vot.
2017. jún. 24. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!