Melyik lenne a jobb választás szerintetek? LG G6 Vagy Samsung Galaxy S7 Edge?
Esetleg akinek van G6 vagy S7 Edge Tapasztalat?
Indokoljátok meg miért lg vagy miért samsung!
Mindkettő jó, hisz mindkettő a gyártó zászlóshajója, vagy a volt zászlóshajója. Én magamnak a Samsungot venném. Most nem fogok feleslegesen érvelni, ugyanis fogalmam sincs, milyen egy LG-t használni, sosem volt a kezemben, és nem tudom, milyen a G6, hogy miben jobb, vagy miben rosszabb. De manapság a felsőkategóriás telefonok hardvere hasonlóan erős és elég erős, szóval ami befolyásolhatja a döntésed, az az ár, a dizájn és a kezelőfelület.
Jelenleg a negyedik felsőkategóriás Samsungomat koptatom (egyiket sem újonnan vásároltam), és nagyon elégedett vagyok vele. Ezért ajánlottam az S7-et. LG-vel nincs tapasztalatom.
nekem s7 edge van, g6-hoz nem volt szerencsém de egy rossz szavam nincs az s7-re..
akksi is nagyon jó, auto fényerő mellett 6-7 óra kijelző idő simán megvan, úgy hogy wifi vagy 4g megy egész nap. ha érdekel valami konkrét az s7 edge-ről, kérdezz csak nyugodtan:)
ezek már nincsenek szerintem, meg pl ha lefele ment a szemed akkor görgette a lapot az s4-em, de ebben ez sincs.
olyanok vannak, hogy amíg nézed a képernyőt nem kapcsolja ki, meg a tenyér szélével screenshot.
de vannak újak, pl ha 2x benyomod a középső gombot egyből behozza a kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!