Mennyire jó a Honor 8 készülék? Miben más a Honor 8 és a Honor 8 lite?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok nekem ezt a telefont? Fontos, hogy jó képet csináljon, és kb. 5-5.5-ös kijelzője legyen. Vagy esetleg még milyen telefont ajánlanátok 100 000ft alatt? És ti nem sajnálnátok ennyi pénzt egy telefonért?2017. jún. 16. 23:18
1/4 anonim válasza:
Jó a Honor 8, nekem ilyen van. Pontosan mi érdekelne vele kapcsolatban? Beteszed a SIM kártyát és máris frissíti magát. NFC képes, ha mobiltárcára adnád a fejed (persze nem kötelező), jó képeket készít, gyorsan tölt (USB-C-ről, főleg ha Ultra akkumulátor üzemmódban van), stb.
3/4 anonim válasza:
Tuti választás a Honor 8, mivel jó áron jó készülék...szerintem ez jó...
4/4 anonim válasza:
Honor 8 Premiumom van (64GB) 5,2-es. Én 145.000.-ért vettem és cseppet sem bántam meg, remek képeket készít,pont megfelelő a kezembe egy cseppet sem bántam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!