Milyen androidos, szép képet készítő telefont ajánlotok?
Maximum 80 ezer forintot akarok kiadni érte.Nincsenek nagy igényeim csak,hogy szép képet készítsen, 4g képes legyen és ne legyen lassú.
Köszönöm !
Nexus 5X gyönyörű képeket csinál.
https://www.youtube.com/watch?v=BEWUPYELtYs&t=0
Egy kicsivel többe kerül. 83 ezer forint, de megéri. Mindenképp 32gb -s verziót válaszd ha nexus 5x mellett döntesz.
Előnyei:
- 4G képes
- Szinte mindig a legújabb android (jelenleg Android O bétát használok ennél újabb nincs)
- Gyönyörű képeket készít
- Gyors processzor
- NFC ez a jövőben, ha egyszer eljut Magyarországra is a mobilos fizetés még jól jöhet
Hátrányok:
- Az akkumulátor lehetne valamivel nagyobb, de egy napot kibír nekem úgy, hogy több mint egy éve vásároltam és elég sokat használom
- Nem bővíthető a memória (ezért is ajánlom a 32GB -s verziót, mert nagy méretű videókat/fényképeket készít a kamera.
- Full HD -ban érdemes vele videót rögízteni, mert 4K ban nem működik jól a képstabilizátor, eléggé remeg a kép
- 2 GB ram jelenthet hátrányt valakinek, ha multitaskingot használ, nekem elegendő, ennyi pénzért nem is vártam többet.
Árérték arányban és minőségben szerintem az egyik legjobb telefon a piacon.
Nem véletlenül kerül pontosan ugyanannyiba mint egy éve, amikor én vásároltam.
Előző vagyok
Azt hozzátenném, hogy kifejezetten aktív használat mellett bír 1 napot. Amúgy, ha kevesebbet nyomkodom másfél napot is bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!