Az iclouddal ki tudom váltani a telefon tárhelyét?
A kérdés az, hogy ha veszek egy 16 gigás iphone-t, akkor megtudom azt csinálni, hogy minden tartalmat (képek, videók, zenék, dokumentumok) az alkalmazások kivételével a felhőben tárolok úgy hogy nincsenek rajta a telefon fizikai tárhelyén?
A nettel nem lenne gond mert korlátlan mobilnetem van.
A válaszokat előre is köszönöm.
#1 Gondolom Telenor.
Zenéket, képeket, videókat, dokumentumokat lehet tárolni a felhőben, van ingyenes és fizetős megoldás is. Spotify, Deezer pl. jól használható zenehallgatásra. De 16gb szerintem akkor is kevés.
A 4S eleje-hátulja ugyanúgy üveg, mint az S7, viszont 6 éves modell, egyre nehezebb hozzá alkatrészt szerezni. Belátható időn belül az App Store sem fogja már támogatni. Ezenkívül nem vízálló (igaz, ha már megtörted, az S7 sem az), és hát felhasználói élményben eléggé visszalépést fog jelenteni, hiába Apple, 6 év után már az sem fénylik úgy. Meg el is szoktunk a 3,5 colos kijelzőtől...
A kérdésre válaszolva persze, használhatsz iCloudot, csak mondjuk a 4S által támogatott HSPA-n (14,4/5,76 Mbps max térerőnél, ennek a töredéke is lehet) nem fog hasítani az sem.
Egyébként párezer forintból kapsz tokot meg üvegfóliát az S7-re.
Volt rajta mindkettő. Így is összetört. Előtte egy P9-et vágtam gajra épp ezért vennék valami olcsóbbat mert már semmi kedvem folyton azon aggódni, hogy mikor teszem tönkre azt a kisebb vagyont a zsebemben.
De köszönöm az eddigi válaszokat jöhetnek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!