Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Oneplus 5? Mit gondoltok róla?

Oneplus 5? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

2017. jún. 16. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem kell aggódnunk miatta, idén is ott lesz az élen a OnePlus, és leteperi a marketinges szarokat. :)
2017. jún. 16. 13:15
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Annyit még hozzátennék, hogy várok 1 hónapot a megjelenésével, és ha pozitívok a visszajelzések a készülék iránt, instant buy.

Ui.: Valamennyire elszomorító, hogy ~100Euro-val drágább lesz.

2017. jún. 16. 13:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, engem is azt tart kicsit vissza :/
2017. jún. 16. 13:19
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az nem tettszik hogy látványosan másolja az Apple-t 😞
2017. jún. 16. 17:55
 5/16 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Nekem OP3T van, de valahogy kezd elhagyni az OP lázam.

Ha az 5 tényleg úgy fog kinézni mint egy kínai alma, akkor csalódott leszek. Szerintem inkább a 3-as által kialakított stílust kellene tovább vinni, ilyesmi formában:

[link]

Igazából nem is értem hogy miért nem ilyen lesz ha nem ilyen lesz, tekintve hogy az összes OP fórumon oda voltak az emberek tőle.

Amúgy meg igazából annyira tökmindegy, mert úgyis veszel rá tokot.... :D

2017. jún. 16. 18:16
 6/16 Brandon41 ***** válasza:
#4 [link]
2017. jún. 16. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ez mit jelent? "Természetesen a legfrissebb, 7.1.1-es Android fut a telefonon, meg erre ráhúzva a cég saját OxygenOS nevű operációs rendszere" Most akkor Android vagy oxygén. Mert ha nem Android akkor nekem tuti nem kell. A Samsung badával már egyszer befürödtem.
2017. jún. 21. 19:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Android operációs rendszer, azon belül a OnePlus egyedi kezelőfelülete az OxygenOS.

Szinte minden készülék gyártónak van "egyedi" kezelőfelülete.

Lásd.:

MIUI

EMUI

TouchWiz

OxygenOS

Stb.

2017. jún. 21. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Köszi. És valaki tudja hogy a oneplusnak milyen szervízháttere van mert ezt pont most olvastam. Bár ez egy 1.5 éves cikk de azóta változott valami?

[link]

2017. jún. 22. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Egész pozitívan állnak a dolgokhoz, ez a videó is bizonyítja, amit nem rég töltött fel a OnePlus, és a Live Stream-ban is leadták.
2017. jún. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!