Szerintem nem kell aggódnunk miatta, idén is ott lesz az élen a OnePlus, és leteperi a marketinges szarokat. :)
2017. jún. 16. 13:15
2/16 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy várok 1 hónapot a megjelenésével, és ha pozitívok a visszajelzések a készülék iránt, instant buy.
Ui.: Valamennyire elszomorító, hogy ~100Euro-val drágább lesz.
2017. jún. 16. 13:16
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, engem is azt tart kicsit vissza :/
2017. jún. 16. 13:19
4/16 anonim válasza:
Nekem az nem tettszik hogy látványosan másolja az Apple-t 😞
2017. jún. 16. 17:55
5/16 Fatal_3rror_ válasza:
Nekem OP3T van, de valahogy kezd elhagyni az OP lázam.
Ha az 5 tényleg úgy fog kinézni mint egy kínai alma, akkor csalódott leszek. Szerintem inkább a 3-as által kialakított stílust kellene tovább vinni, ilyesmi formában:
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ez mit jelent? "Természetesen a legfrissebb, 7.1.1-es Android fut a telefonon, meg erre ráhúzva a cég saját OxygenOS nevű operációs rendszere" Most akkor Android vagy oxygén. Mert ha nem Android akkor nekem tuti nem kell. A Samsung badával már egyszer befürödtem.
2017. jún. 21. 19:05
8/16 anonim válasza:
Android operációs rendszer, azon belül a OnePlus egyedi kezelőfelülete az OxygenOS.
Szinte minden készülék gyártónak van "egyedi" kezelőfelülete.
Lásd.:
MIUI
EMUI
TouchWiz
OxygenOS
Stb.
2017. jún. 21. 21:07
9/16 anonim válasza:
Köszi. És valaki tudja hogy a oneplusnak milyen szervízháttere van mert ezt pont most olvastam. Bár ez egy 1.5 éves cikk de azóta változott valami?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!