Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Oneplus 5? Mit gondoltok róla?

Oneplus 5? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

2017. jún. 16. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2017. jún. 22. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Ok. de Magyar szervíz hatter nincs. Ki kell küldeni valahová. A honlapjukat néztem ott sincs még egy Magyar telefonszám se. Szerintem így drága kb 180 ezerért. 500 $ + áfa. Azt sem látom hogy hány év a gari. Akkor inkább veszek egy Huawei p10 plust 240-ér mert én hosszú távra 4-5 évre veszek telefont és a Huawei ad 3 év garit hazai szerviz háttérrel. Ezért nem veszem meg az olcsóbb Ásiából behozott Huaweit sem mert a szervíz mondta hogy azokat itthon nem javítják. Azért köszi a választ.
2017. jún. 22. 15:14
 13/16 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Nekem a Szerviz háttérrel meggyűlt a bajom.

Elromlott a rezgőmotor, nem is igazán rezeg inkább csak hangosan zümmög.

Elsőre elküldtem, kicserélték, jó is volt 1-2 hétig. Cserébe szervizből összekarcolva! kaptam vissza a telefont, tiszta hajszálkarcos a kijelző. Írtam a Supportnak, jöttek azzal hogy "bizonyítsam"...Na kösz, 1 hónapos volt a telefon.

Másodjára már a rezgőmotort sem cserélték ki, csak visszaírták hogy nem tapasztalható a hiba.

Írtam a supportnak újból, linkeltem 2-3 youtube videót, ahol jó minőségben bemutatják, hogy pontosan mi a hiba, fórumokon is panaszkodtak sokan róla. Arra is kaptam visszajelzést hogy készítsek saját felvételt meg ment a szarrágás.

Szóval ez engem totál kiábrándított, tekintve hogy pont azért vettem meg mert bíztam a több év garanciában és a minőségben. Ennyi erővel vehettem volna használtat is féláron, ha tudom hogy lószart nem ér a garancia.

2017. jún. 22. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt melyikre érted a Huaweire? Nekem most egy Note2-m van és hál istennek nem volt vele gond csak egy kijelző csere, és egyébként azok is hülyék voltak de mégsem kell hónapokat várni meg postázni. Viszont a karcolást jó hogy említed ezek szerint erre is figyelni kell átadásnál. Egyébként hogy egy másik példát említsek én tavaly 4-5 hónapot vártam a Casio Gulf Master órám számlap cseréjére. Az is felháborító volt. azt mondták hogy ha alkatrész kell vissza adják, de nem adták mert hogy szét van szedve. 4 hónapot vártam az alkatrészre és +1 vagy két hónapot hogy összerakják.
2017. jún. 22. 21:05
 15/16 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Oneplusra értem, 3T-m van.

Eléggé kiábrándultam a márkából, de még eladni, lecserélni sem tudom ezen hibák miatt, mert egy gyakorlatilag fél éves telefon, vigyáztam rá, tokban van tartva, mégis összeb..szták nekem, ezzel rögtön több 10 ezret esett az értéke.

2017. jún. 22. 21:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi ez így megnyugtatott. Még egy kiegészítés a Samsung szervízhez. Volt egy gomb meghibásodás garanciás és azt nagyon ok módon kezelték. Eljöttek a telefonért és pár nap múlva visszahozták. a második amikor eltörtem a kijelzőt akkor voltak hülyék. Azt mondták 1 hét kell nekik hogy ajánlatot adjanak a biztosítónak. Pedig tök egyértelmű volt hogy mit kell csinálni és ez mennyibe kerül. Köszi az infokat.
2017. jún. 23. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!