Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Veszélyes ez a telefonszám?

Veszélyes ez a telefonszám?

Figyelt kérdés

+3616777658

Napok óta hívogat, de sosem tudom felvenni, mert mindig órán vagyok. Kétszer próbáltam visszahívni, mert azt hittem fontos, de senki nem vette fel. Aztán egyszer sikerült felvenni és zene szólt benne. 5-8 másodperc múlva letettem, de utána újra hívott és már nem vettem fel neki. Volt már valakinek ezzel a számmal tapasztalata, vagy tud róla valamit? Nekem a Google ezesetben nem adott ki semmit...A válaszokat köszönöm!

#telefonszám #veszély #telefonos csalók
2017. jún. 14. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ha zene szólt benne és nem szóltak bele. Nem szabad ismeretlen számokat visszahívni, pórul járhatsz.
2017. jún. 14. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Gyors googlezás után: Aegon biztosító száma.

2017. jún. 14. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:

#1-es. Csak már többször hívott, és azt hittem fontos hívás.

#2-es. Ha a biztosító, miért csak zene szólt?

2017. jún. 14. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert biztos épp foglalt volt az összes ügyintéző.
2017. jún. 14. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Akkor miért hívtak fel, ha nincs aki beszéljen velem.
2017. jún. 15. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert nem 0-24-ben foglalt az összes ügyintéző. Amikor téged hívtak, pont ráért valaki.

De miért rágod magad ennyit ezen? Ha esetleg attól félsz, hogy magas lesz a számlád mert visszahívtad, akkor hívd fel a mobilszolgáltatód ügyfélszolgálatát, akik majd pontosan közlik veled a aktuális egyenleged.

2017. jún. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!