Letiltott telefonszám/sim kártya újra aktiválódik?
Ha kiosztják másnak, akkor ha valamelyik ismerősömnek megvolt a számom akkor simán feltudja hívni az új tulajt mi?:D
Miután letiltom a számot megszűnik a szerződésem a szolgáltatóval, és így tudnak új szerződést kötni mással azzal a számhoz?
Illetve, ha elhagyom/ellopják a telefonom akkor hogy tudom megtartani a számot? Tudtommal van ilyen lehetőség is.
Mi az, hogy letiltod?
Igen, jó eséllyel egy év után már valakinél kicsörög. Akár te is felhívhatod majd.
Nem azonnal adják ki azt a számot.
Ha ellopják/elveszíted a telefont, akkor bemész a szolgáltatóhoz, ők letiltják az elvesztett sim kártyát, te pedig kapsz másikat ugyanazzal a számmal.
"Mi az, hogy letiltod? "
Pár éve ellopták a mobilom, betelefonáltam, hogy tiltsák le. Ilyenkor a Sim kártyát tiltják le ugye?
Tudtam volna kérni egy új Simet a régi számomhoz, de én ezt nem akartam, átmentem egy másik szolgáltatóhoz.
Aztán mivel nem töltöttem fel a számra semmi pénzt hosszú ideig gondolom megszüntették a számom, aztán 1 év pihi után kiadták másnak.
Helyesen gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!