Mennyi idő alatt merül le a telefonotok?
Nekem huawei telefonom van, és kb 6-7 óra aktív használat (mobilnet)
Ha tervezek új telefont venni, melyik éri meg aksi szempontból, vagy ez sem vészes ?
Ja nem, nem kapcsolom ki teljesen, csak "alvó" üzemmódba rakom, tehát nem világít.
Ha kikapcsolom a telefonom mondjuk 65%-on, és visszakapcsolom fél óra múlva, akkor 70-75%-on lesz.
Ja és még azt is hozzátenném, hogy az appokból mindig kilépek, sosem hagyok megnyitott oldalakat, mert azok is csak merítik, terhelik a készüléket.
Azt is szeretem ebben a telóban, hogy amint felrakom töltésre, 5 perc alatt felmegy 10-15%-ot.
Nexus 5X, 3 és fél óra SOT a csúcs.
Redmi 4X amit tervezek venni, az bőven 6 óra SOT-ra képes.
2 nap, képernyőidőre 10-11 óra használattól függően.
Xiaomi Redmi 4 Prime
S7E 38 óra (teljes töltöttségtől egészen amíg ki nem kapcsol) átlagos használat mellett (böngészés, Youtube, Messenger, itt-ott fényképezés, esetleg egy kis zene fülhallgatóról. Játszani nem szoktam). Olyan 30%-ig szoktam meríteni, mielőtt rádugom a töltőt. Olyan 25-26 óráig tart míg 100-ról 30%-ra merítem.
Nagyobb igénybevétel mellett is kibír egy napot.
Átlagosan 3 nap 12 órát bír egy töltéssel. Ez 118 töltés átlaga.
A leghosszabb üzemidő 7 nap volt.
Nekem is huaweim van.
En sokat nezek rajt filmet.reggeli,ebed,vacsora kozben.fozes kozben.ha epp nem filmezek akkor netezek,olvasgatok.
Egy-egy ilyen napon akar fel nap alatt is fullra merul.
Ha viszont epp nem itthon vagyok,es a telefont csak idonezesre,telefonalasra hasznalom akkor estere atlag 30%ot merul.
Ma is epp ilyen napom volt.pedig reggel meg neztem a hiradot rajt jo fel orat.aztan meg a kave mellett neteztem is.9 korul 80%on volt(7 kor keltem).akkor elmentem,este 7 kor ertem haza,addig kb elo se vettem es 71%on volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!