Ha most vettem új SIM kártyát kell adategyeztetést csinálnom?
Figyelt kérdés
Vagy elég volt hozzá az hogy felhívtam egy számot hogy aktiválják?2017. jún. 10. 13:18
1/4 anonim válasza:
Hát neten is lehet egyeztetni, gondolom azt próbáltad..
de az ügyfélszolgálatokon kihelyezett tabletek vannak..ilyen célra...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, aktiválni kellett a számot, fel kellett hívnom egy telefonszámot, ahol meg kellett adni az adataimat. Ez elég volt, vagy még kell egyeztetnem is?
2017. jún. 10. 13:28
3/4 anonim válasza:
Ha 2017. január 1-e után lett véve a kártya, akkor egyáltalán nem kell adatot egyeztetni.
Ha régebbi a számod, akkor vagy bemész a szolgáltatóhoz és ott segítenek egyeztetni, vagy a szolgáltatód oldalán online is megteheted. Ott le vannak írva a lépések is, illetve, hogy mit kérnek.
4/4 anonim válasza:
1-es voltam, igen, online próbáld meg, azt hiszem csak szig.számot kérnek! Én most irattam át a volt férjem nevén volt mi bementünk. Legközelebb egy év múlva meg kell ismételni ám a procedúrát erről viszont kevesen tudnak..!
Az ügyintéző mondta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!