Visszamondhatom a szerződésemet a szolgáltatónál?
Figyelt kérdés
Kötöttem egy Mobil L díjcsomagra szerződést a Telekomnál + vettem hozzá egy készüléket, mert Magenta 1-es előfizetőként kaptam 50.000 Ft vásárlási kedvezményt. Viszont nem egészen vagyok megelégedve a készülékkel és az előfizetés sem létszükségletem, ezért szeretném az egészet semmissé tenni. Ha online kötöttem volna, akkor 14 nap elállási időm lenne, de személyes ügyfélszolgálaton csináltam, mert csak így tudtam érvényesíteni ezt a kedvezményt. Előtte tájékozódtam és mindenképpen csak személyesen tudtam ezt elintézni. Viszont azt mondják, hogy így nincs 14 nap elállási idő. Kérhetem, hogy visszamondják ezt a szerződést arra hivatkozva, hogy nem volt semmilyen lehetőség az online vásárlásra?2017. jún. 7. 13:19
11/13 anonim válasza:
A szolgáltató is pénzből él, nem ad semmit kedvezményesen, egyszerűen többet fog a túlárazott előfizetésen, mint amennyit bukik a "kedvezményen". És vágom én, hogy magyar embernek a potya jár, de attól még nem kötelező megvenni valamit csak azért, mert kedvezményesen árulják :) teszteket néztél egyáltalán?
12/13 anonim válasza:
" Nem vagyok megelégedve a készülékkel és az előfizetés sem létszükségletem".
Hamarabb kellett volna erre gondolni.
13/13 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy felmondod az előfizetést. Így kötbér az az 50.000 Ft lesz, amit "kedvezményként" adtak. Ezután eladod a telefont, és ha elkelt akkor a pénzből veszel egy másik telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!