Samsung s8+ vagy Iphone 7+?
Te utolsó. Pont az a lényeg, hogy nincs? :D szóval pont az a lényeg hogy kevesebbet kapok a pénzemért? Meséld már el, hogy ez miért jó nekem :D
És mire a jack? Sokat utazok vonaton, és szeretek filmezni útközben. Ha lemerül a telefonom, akkor rádugom a töltőt, és nézem tovább a filmet. Ha lightninges fülesem van, akkor ki kell húznom, ha tölteni akarom, tehát meg kell állítanom a filmet. Az Air Pods meg irreálisan drága. Max 6000ft-ot áldoznék fülhallgatóra, annyiért meg nincs bluetoothos füles, ami jó is. Vagy csak simán nem kompatibilis az almás telefonnal. Na ezért kell nekem a Jack.
De te ráfókuszáltál egy apróságra. Amit szintén nem tudtál megcáfolni. De ezenkívül még legalább 5 ésszerű érvet mondtam az S8 mellett azért csak 5-öt, mert ez a kérdés gyakran merül fel, és nem szerettem volna több energiát fektetni a 27-edszeri megválaszolásába.
Most vettem egy Sony bluetooth-os fejhallgatót, tökéletes ipad-del és iphone-nal.
De ha veszek iphone-t adnak hozzá lightning-es fülhallgatót, azt kell használni, de biztos van más márka aki gyárt lightning-os fülhallgatót.
De szerintem felesleges ezen vitatkozni, mert valószínűleg az apple veszíteni fog abban az értelemben hogy nem lesz majd lightning, hanem usb-sek lesznek az apple kütyük, mind az iphone mind az ipad, és nem lesz ilyen speciális apple által kifejlesztett csatlakozó.
De elmondom miért vennék iphone-t és javaslom hogy azt vegyenek: az ios miatt, nem az hogy milyen chip-ek vannak benne, vagy a kijelző felbontása, stb.
Szerintem jobb az ios mint az android, kevéssel ugyan de jobb.
Apple híres a rossz vezetékeikről. Az hozzá adott füles nálam 3 hetet bír akármilyen telefonnál. A vezeték nélküli apple füles 70 ezer forint! Ha nem vagy ennyire tehetős akkor maradj szerintem a samsungnál.
Ez plusz egy érv.
https://www.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY
"multitasking"ban még mindig jobb az iphone, de én samsungot venném ios 10-11 el vége lett számomra
Sziasztok.
Nekem, amióta megjelent az andorid azóta androidos telefonom volt,általában a felső közép kategóriából, de 2 hónapja úgy döntöttem váltok, vettem egy Iphone 7et, a simát 32gb-ost. Amióta használom nagyon megszerettem, szerintem sokkal kelhetőbb,stabilabb telefon mint az android.
Viszont az andoridon úgymond szabadabb vagy, az ios sokkal zártabb rendszer(ezáltal stabilabb is).
Szerintem az Iphone-al jobban jársz.
Ja igen, és ezt úgy mondom, hogy 3-4 hónapja el sem tudtam volna képzelni azt, hogy iphone-t vegyek, 2 hónappal ezelőttig iphone ellenes voltam, úgy mint sok ember aki még nem is használt iphone-t, nem volt benne a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!