Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s (32gb) vagy Samsung...

Kurika kérdése:

Iphone 6s (32gb) vagy Samsung Galaxy s7 edge?

Figyelt kérdés
Mobiltelefon vásárlás előtt állok,és nem tudom hogy melyiket válasszam.Érvekkel ellenerveket tudnátok mondoni hogy melyiket válasszam? A válaszokat előre is köszi.

2017. máj. 31. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Eddig kizárólag androidos telefonjaim voltak . Viszont tavaly,amikor a másfél éves s6 edge plusom random kikapcsolt meg 2 óra alatt lemerült elgondolkodtam,hogy lehet itt kéne ebbahagynom ezt,mert az összes telefonom kb két év után megadta magát.

Decemberben vettem meg az első iphoneom, és nem csalódtam. Azóta egyszer sem fagyott le a telefonom,minimum egy napig bírja az akksi és irtó gyors. Lehet nem tudok témákat beállítani meg drágább valamivel,de soha nem volt még ilyen stabil telefonom.

2017. máj. 31. 21:30
 2/8 anonim válasza:
0%
Én is telefon vásárlás előtt állok. Én iPhone 6S-t vennék a helyedben. Igaz drágább,de megbízhatóbb,egy picit talán gyorsabb is. De ha úgy vagy akkor már lehet SE is 32 GB-os verzióban.
2017. máj. 31. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Iphone 7.
2017. máj. 31. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Három Samsungom volt eddig (többek között S7 Edge), és egyikben sem csalódtam. Főleg az S7-tel nagyon meg vagyok elégedve. Teszi a dolgát, gyors, nagyon jó az üzemideje, nem akad... Az iPhone 6S is jó készülék, csak más. Amiben jobb: gyorsabb, ha vannak más Apple eszközeid, jól működik a szinkronizálás, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.

Az S7 előnyei az iPhone 6S-sel szemben:

Kijelző (a technológiája korszerűbb, hatékonyabb, nagyobb kijelző, nagyobb felbontás [de ha akarod, simán le tudod venni spórolás céljából 1080p-re, vagy 720p-re], szebb szinek, görbített élek), nagyobb akksi (intenzív használat mellett bő egy nap, normál használat mellett ľ nap), gyorstöltés, vezeték nélküli gyorstöltés, nyitott rendszer, könnyű zenét és filmet letölteni, a legtöbb app ingyenes, fejledt egészség-alkalmazás (S Health, továbbá a telefon rendelkezik valós szívritmus és véroxigénszintmérővel), kompatibilis a világgal (gondolok itt adatküldésre, de akár más telefon töltőjének használatára is), sötétben is nagyon jó fotókat készít, világosban szebb képek az iPhone 6S-nél, van optikai képstabilizátor, bővíthető a tárhely, vízáló, van NFC, amivel nem csak fizetni lehet, dedikált vissza és multitasking gomb (teljesen praktikus helyen van, elérhető, és így ki van használva a kijelző alatt levő rész, ellenben az iPhonenál), jobban kézbe esik a lekerekített hátlapnak köszönhetően.

Mindkét telefon jó, nekem személy szerint nem ér meg az iPhone pár %-kal gyorsabb működése miatt ennyi kompromisszumot. Szerintem több észérv szél az S7E mellett, többet kínál. Ezért választanám azt. Ha lenne egy Mac-em, akkor talán elgondolkoznék az iPhonen. De talán még akkor is S7 lenne a kettő közül.

2017. jún. 1. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
*normál használat mellett 2 napot bír
2017. jún. 1. 01:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én elfelejteném az s7 edget. Teljesen mindegy mekkora akksi van benne, ha a rendszer szabályosan leszívja, még akkor is ha teljesen szűz rendszerrel használod . 2db s7 edget fogyasztottam el, utána kaptam csere utalványt ... vettem is egy iPhone 7-et, ami nap végéig simán kihúzza , az s7e kb 4-5ig bírta max. Ha jó áron tudsz 6s-t szerezni akkor legyen.
2017. jún. 1. 06:28
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 akkor valamit nagyon szarul csinalhattal...
2017. jún. 7. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Kerdesre egyertelmuen S7edge! Ar ertek aranyban messze veri a szifont
2017. jún. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!