Mennyire elég 16GB tárhely Iphone-ban?
Kedves iPhone felhasználók!
Egy 16GB-os iPhone 6s telefont vásárolnék, mire elég egy 16GB-os telefon? Elég, vagy többször is kell törölni a telefonról képeket, app-okat?
A válaszokat köszönöm!
16GB-os SE-m van, most már tuti nagyobbat vennék.
El lehet férni rajta, de az iphone programok nagyobbak jellemzően, mint a droid vagy a wp volt, így gyorsabban is fogy a tárhely.
Nekem gyakorlatilag egy 1.5gb-os offline navi az egyetlen igazi luxus, és így már csak valami 2.5 giga helyem van szabadon, pedig se zenék, se videok.
Igényektől függ.
Nekem kb. 30 zene van a telefonomon. Ebből ugye 25 inkább meditációs zene, amit este elalváskor hallgatok.
Zenét hallgatni inkább youtubeon szoktam.
Videóket egyáltalán nem tárolok a telefonomon, és alkalmazásokból is az alapok vannak fent. Műsorújság, fordító, 1 játék(az is nagyo pici helyet foglal, csak 20-30 mb), messenger, instagra, és egy zene felismerő, egy zene lejátszó, és ennyi.
Szóval én pár gb-al is simán elvagyok.
Azonban vannak olyanok is, akiknek terák nem nyújtanának elég helyet. :)
Akár pc-n... :) Van, akinek nincs elegendő hely, más meg a fél terás helyét sem tudja 200giga fölé vinni(én).:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!