Huawei p10, mate 9 vagy Samu galaxy s7 edge?
A két Huawei között nem sok különbséget látok,szerintetek?
Illetve melyik készít szebb fotókat? Állítólag az s7 edge 1 pontal többet kapott mint a p10 a kamerájára.Továbbá nem kevés a Samuba a 32 gb tárhely? Kevésnek tűnik,memória kártyát meg nem szeretnék használni mert rendkívül lassítja a készüléket.Előre is köszönöm a választ,esetleg ha valakinek van ebben az árkategóriában (100-150k) más jó telefon tippje azt szívesen meghallgatom.Köszi:)
Nekem Mate 9 van, pár napja vettem a Telekomtól. Én elégedett vagyok eddig vele, most kezdem kiismerni, hogy mennyi funkciója van. Én azért választottam, mert dual Sim-es és 64 gb belső memóriával rendelkezik. A fényképek nagyon jó, főleg a színek tetszenek, hogy teljesen valósághűek. Egyedül az akkumulátor idejével nem vagyok megelégedve, azt írták a tesztekben, de nálam valahogy ez nem így van:) Egyébként masszív készülék, nekem nagyon tetszik ez a nagy tepsi képernyő.
Egyik ismerősömnek Samsung S8 van, az sem készít szebb képeket. Az S7 edge pedig törékeny...
Mate 9 a P10-nél meg S7-nél kicsit jobb szerintem, a P10+ esélyesebb konkurenciának.
Az viszont már az S8 árkategóriája felé húz.
Ár-érték viszonyban szerintem is a Mate9 győz.
"Továbbá nem kevés a Samuba a 32 gb tárhely? Kevésnek tűnik,memória kártyát meg nem szeretnék használni mert rendkívül lassítja a készüléket."
Csak, ha nem minimum U1 sebességű kártyát raksz bele. A sima class10 ide már kevés.
S7 Edget használok. Nagyon elégedett vagyok vele. Volt Huawei P9-em. Előtte meg sima S7-em. A Huawei a két S7-hez képest nagy csalódás volt. Nem volt lassú, de nem volt átgondolva a kezelőfelület annyira, mint az S7-nél. Ezenkívül jobban melegedett kamerázás közben, és nagyon halkan búgott is a kamerája.
Nem rossz telefon, de az S7-hez képest csalódás. A kijelzőt nem is említem.
Ez az én tapasztalatom, ezért vennék inkább S7-et.
De azt veszed, amelyiket akarod, te fogod használni, nem én.
Nem érdemes ám itt ilyen kérdést feltenni.
Akárhány telefontípust sorolsz fel, mindre fog érkezni olyan válasz ,hogy azt vedd.
Ez nem egy objektív összehasonlító teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!