Szerintetek melyik a legjobb telefon most?
Figyelt kérdés
S8 és Iphone-on kívül
A legfontosabb a kamera,szép képeket csináljon.
Néztem pl: a Huawei p10,samsung galaxy s7 edge,one plus 3t,de néztem honort vagy xiaomit is.
150 körül szánok rá,előre is köszi a válaszokat!
2017. máj. 31. 03:58
3/7 anonim válasza:
150 körül az iPhone SE. Most volt felmérés, az USAban a vásárlók még a "nagy" szifonoknál is elégedettebbek az SEvel, ha nem akarsz mindenképpen droidot vagy tepsit akkor nagyon jó választás
4/7 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a tepsi hülyeséget. Egy telefont úgy lehet normálisan használni ha minél nagyobb. Csak a nagyságnak az a hátrány hogy nehezebb hordani, de mindenbe jobb ha van rendes kijelzője. Nekem 5,5 collos telóm van , de otthon a 8 collos tabletet használom , mert sokkal jobb a nagyobb kijelző.
5/7 Wadmalac válasza:
Június 12-én tervezek cserélni, én is erősen vacillálok, mi legyen.
A jalöltjeim:
Huawei P10+
Samsung S8
HTC U11
Az eredeti tervem LG G6 vagy Moto Z volt.
Közben G6-ról kiderült, hogy nem nagy előrelépés és ahhoz képest drága, a Moto Z meg hardveresen kicsit elavult, nemsokára jön a Moto Z2.
6/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem ha minél nagyobb kijelzővel rendelkezik a telefonom
2017. máj. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!