Honor 8 vagy Huawei P9?
Sziasztok!
Ti melyiket ajánlanátok? Illetve az is érdekelne, hogy a későbbiekben is megbízhatóak ezek a telefonok, vagy csak egy ideig (mert az eddigi telefonjaim mindig egy 3 hónap után kezdtek bekattanni :D )
Nekem Honor 8 van, es nagyon szeretem. Szerintem az iphone kategoriak utan ez az egyik legjobb telefon. A p9-rol nem tudok mit mondani, de sok ismerosom mondta mar, hogy szeretik es megbizhato.
En a helyedben valamelyik uzletben kernek szakmai segitseget, de szerintem a honor jo valasztas.:)
honor 8-ra mindenki azt mondja hogy remek telefon. Ujjlenyomat olvasója is elég fejlett, lapozni is lehet vele. Szerintem ilyen hasznos dolgokkal pofás. De azért ennek az ujjlenyomatolvasós sztorinak nézz utána.
Én p9 lite 2017-et veszem, 70k-ért lehet most kaciósan venni. Honor8-on gondolkoztam én is, de az a +30-40 ezer forint nekem egy telefonért nem éri meg :D Főleg ha 2-3 év után úgy is cserélni fogom. Ez azért nem egy számítógép, hogy sok sok évre vegye az ember. Én nekem ez a véleményem.
Szóval ha sok pénzed van akkor Honor 8, ha meg nem kell egy erőmű és még jó is a telefon, akkor p9 lite 2017. De pár nap múlva írhatok róla részletesebben ha megjön, szerintem kedd-szerdán meglesz.
Én nekem webezésre, telózásra, messengerezésre kell csak :) Játszani nem játszom vele. Fényképezni se sokszor szoktam, abban nem tudom mennyire marad el a honortól. De azt mondják hogy ennek is nagyon jó már a kamerája.
Nekem is Honor 8 van, a páromtól kaptam. Én a mostani telefonokkal nem igazán vagyok naprakész, de a párom mindennap olvasgat teszteket, szóval ha ő úgy gondolta hogy ez a jobb és ezt veszi meg, akkor biztos van benne valami.
De 3 hónap után egyik se fog tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!