Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a garancia GSM-eknél?...

Milyen a garancia GSM-eknél? Megbízható? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

#telefon #garancia #mobiltelefn gsm
2017. máj. 27. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyet akarsz venni, használtat vagy vadi újat?

Szerintem érdemesebb komolyabb helyen venni mobilt, mondjuk Media Markt vagy akár az Auchan, ott Iphone is van.

Én olyan helyen veszek mindent, ahol tudom hogy van pénz a cég mögött, pl Media Markt vagy Auchan akár, mert ha problem van nem szemétkednek, nem úgy mint egy GSM-es. Lehet hogy pl. a Media Markt-ban drágább a telefon amit kinéztél egy 10.000-essel, de ha problem van akkor cserélik, vagy normális szervizbe küldik.

2017. máj. 27. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom előbb vennék pl. Auchan-ba mobilt mint némelyik GSM-esnél.

Persze ott jobbak nincsenek, de ilyen belépő szintű Samsung az van, sőt apple is.

2017. máj. 27. 09:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak a probléma az hogy nagyon szűk keretem van telefonra, és nem 10.000 ft különbségek vannak hanem inkább 30.000-körüli az alsó kategóriában :\.
2017. máj. 27. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:

De én komolyan mondom vannak GSM boltok, akár egy jó webshoppal vagy honlappal, hogy komolyan mondom előbb vennék telefont az Auchan-ban, egy Samsung-ot, mint hogy onnan rendeljek, vagy vegyek, körúti boltok és társai.

Én vettem egyet az Oktogonnál, úgy átbasztak mikor volt vele problem mint a huzat.

Azóta vagyok úgy vele, hogy vennék új telefont mert van pénzem, mindegy mit, csak jó helyről, pl. Media Markt.

2017. máj. 27. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:

" De én komolyan mondom vannak GSM boltok, akár egy jó webshoppal vagy honlappal, hogy komolyan mondom előbb vennék telefont az Auchan-ban, egy Samsung-ot, mint hogy onnan rendeljek, vagy vegyek, körúti boltok és társai.

Én vettem egyet az Oktogonnál, úgy átbasztak mikor volt vele problem mint a huzat.

Azóta vagyok úgy vele, hogy vennék új telefont mert van pénzem, mindegy mit, csak jó helyről, pl. Media Markt."

Értem, köszönöm a válaszod!

2017. máj. 27. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Elmondom mi a baj, veszel GSM-es Sanyinál egy telefont, aztán van vele problem, lehet bukod a telefont, van egy darab telefon, ami nem működik.

Na akkor elgondolkodik az ember "vettem volna 20.000 Ft-ért egy Nokia-t normális helyről" mert akkor legalább lenne egy normális telefonod, de ez a 30.000 Ft-os Lenovo-ra is igaz.

Ha mondjuk csak 30-40.000-ed van akkor is inkább normális helyről vedd, mondjuk akkor csak egy Asus-t vagy Lenovo-t. Media-ban vannak Asus-ok vagy Lenovo-k garival, persze újonnan 40.000 környékén.

2017. máj. 27. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Plusz még hozzáteszem a Media-s mobil nem annyit hibásodik meg, lehet máshogy szállítják mire az áruházba ér, nem ütik vágják a dobozokat, lehet.

Mondom én, nekem volt már mindenhonnan mobilom, de mostmár csak komoly helyről veszem.

2017. máj. 27. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért pl. a MALL.hu-t 35.000 ember értékelte átlag ~4.7 pontra, beleolvasgattam, és garanciáztatást is dicsérték, azért ennyi ember (szerintem) nem tévedhet.
2017. máj. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!