T-mobilosok! Előfizetős vagyok, és a múltkor hívtak, hogy valami le fog járni de nem igazán értettem. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Nemigazán értettem, hogy mit kellene tennem, de azt is hallottam, hogy interneten el lehet intézni. Valaki leírná nekem, hogy pontosan mi is ez? Válaszaitokat előre köszönöm! :)2017. máj. 19. 20:34
1/3 anonim válasza:
Kérdezt meg tőlük, hogy mi az, ami le fog járni, mert itt ezt senki sem tudhatja
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy valami dragulni fog, ha nem megyek be junius 30-ig. De ez elvileg minden előfizetőst fenyeget
2017. máj. 20. 20:18
3/3 anonim válasza:
Ez aztán értelmes kérdés. Majd itt kitalálják hogy mi fog lejárni, felhivják a t-mobilt és elintézik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!