Egy mostani 40 ezer forintos telefon tud többet mint egy sony xperia z1?
Nem. Ennyi pénzért még noname kínai telefonban sincs 1080p panel, normális kamera stb.
Használtan viszont van jobb 40K-ért.
Az a Sony elég gyatra tudású.
4.3" kicsi,
1270*720 kijelző,
2300mAh akksi,
2 GB ram,
16 GB rom, és a többi is mind kevés. Ezek már nagyon kevesek egy telefonhoz.
Nézd át ezt , ég és föld a különbség köztök.
A sony már régóta nem az aminek indult valamikor.
Na ez igaz, félre néztem.
De ez sokat nem változtat a helyzeten, mert ez se egy csúcs készülék.
Ram, Rom ugyan annyi, az akksi, 3000, és ennek jobb a kijelzője mint a másik Sony-nak. De még mindig nagyon messze van az OUKITEL K 6000-től.
Ezt én azért is merem ajánlani mert van a családba. Pont annak van ilyen akinek előtte SONY volt és nagy fan volt.
Magamnak ha már vennék , akkor az új OUKITEL K 6000 pluszt venném, csak ez még nincs Eu raktáron, de biztos hamarosan lesz.
Vagy fél éve nézegettem hogy milyen telefont vegyek.
Én Xiaomi Redmi 3S-el szemeztem, és mondhatni többet tudott mint ugyanennyiért egy használt Z2. Bárkit kérdeztem a Xiaomit ajánlotta, akkor volt 50 ezer körül.
Erre nem lehet egyszerűen válaszolni.
Nyers erőben, papírra írt teljesitményben egy mai középkategóriás készülék is hozza minimum azt a szintet, amit a Z1. Ami viszont nem igazán mérhető, hogy az említett készülék korának csúcsterméke volt, ennek megfelelően nem csak a teljesítményadatai voltak impozánsak, hanem a Sony beletett mindent, ami szem-szájnak ingere és mindenből a legkiválóbbakat, hiszen ezt szánta a világ legjobb készülékének.
Egy mai negyvenezres szerkezet pedig egy alsókategóriás tömegtermék, ennek megfelelő felszereltséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!