Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 tudom 7.1.2 rör...

Iphone 4 tudom 7.1.2 rör frissíteni?

Figyelt kérdés
9.3.5 re szeretném frissíteni valahogy hogy kezdjek hozzá ha lehetséges egyáltalán
2017. máj. 8. 15:36
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Sehogy nem lehet.
2017. máj. 8. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak sima iPhone 4 és nem 4s, akkor nem lehet frissíteni.
2017. máj. 8. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán Cydia-n?
2017. máj. 8. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ott sem, a jailbreak nem csodaszer. Tehetsz fel warez cuccokat, vagy olyan alkalmazásokat, amik megkerülnek bizonyos korlátozásokat, amiket a "védett" szoftver nem engedélyez az alkalmazásoknak (sokszor azért nem véletlenül és nem kiba...ból), de új iOS-t nem kapsz, max. olyat lehet, hogy a meglévő verzióban a 4-esen letiltott funkciókat (amiket az Apple azért nem enged futni, mert úgy ítélték meg, hogy túl lassú lenne - pl. 3D-s megjelenés a Maps-ben) fel lehet oldani - olvastam régen erről egy kis leírást, hogy hogyan csinálták. De 8-ra, 9-re, 10-re nem frissíthető. Még az is lehet, hogy az eltérő processzor miatt nem is tudná futtatni a kódokat (még ha valahogy rá is varázsolod, és megpróbálja betölteni), de ebben nem vagyok nagy szakértő.
2017. máj. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!