Miért jobb az Iphone, mint a társai?
Sziasztok.
Papíron az Iphone sok telefonnál gyengébb adatokkal rendelkezik( kevesebb mag,ram,megapixel stb.), de mégis jobb minőséget garantál. Hogy van ez? Miért? Nem értem, van oylan telefon aminek a kamerája,procija is jobb papíron, de élesben,hosszú távon gyengébb minőséget produkál. Miért?
"A korlátozott rendszer miatt lehet, hogy valamelyest tovább bírja az akksija, ugyanakkor viszont nem is tudod annyira kihasználni, mint az Androidot!"
Mit gondolsz korlátozás alatt? Mit akarsz kihasználni egy telefonon? iPhone 6-om van, egy közel 3 éves modell, de a mai napig megállja a helyét. Nem, nem csak telefonálok. Telefonálok rajta, dolgozok, zenét hallgatok, böngészek, játszok. Egy egész napot kibír. Mi többet akarsz "kihasználni" egy telefonon?
Illetve mi az, hogy "korlátozott a rendszer"? Az, hogy nem engedik, hogy mindenféle szedett-vetett alkalmazást rátelepíts? Mert az App Store-ban megszűrik az alkalmazásokat? Mert nem szabható annyira testre, mint más készülék? Persze, mert ez logikusan (és jól) van elhelyezve, hova tovább akarod módosítani?
Semmi korlátozás nincs. Én a munkámból adódóan nagyon sokat használom a telefont, sok féle dologra, mindig kiszolgált.
Ha az ember GTA V kaliberű játékokkal akar játszani, akkor vegyen konzolt. A telefon nem arra való.
Szerintem Apple Music, havi 1500 forint, nem olyan sok, korlátlan zenéért. Amúgy megsúgom, hogy lehet tölteni.
Azért szapulják, mert nem tudják használni.
"Nem a víz a hülye, ha a hal nem tud úszni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!