Iphone 6s+ vagy samsung galaxi s7edge? Melyik a jobb telefon?
Jó kérdés, S7 és S8 nagyon jó telefonok.
De én mégis Iphone-ra szavazok, pl. Ios miatt.
Én a 6S-t venném.
Szóval szerintem Iphone jobb.
S7 Edge jobb.
Miért?
-jobb kamera (gyorsabb fókusz, sötétben sokkal jobb képek vaku nélkül, világosban is jobb képek.
-szívritmus mérő,
-gyorstöltés
-kábel nélküli gyorstöltés,
-bővíthető tárhely,
-sokkal szebb kijelző (dinamikusabb szinek, nagyobb felbontás -> alkalmas VR-re, kevesebbet fogyaszt, kevesebb helyet foglal)
-jobb üzemidő
-üveg hátlap
-NFC
-nyitottabb rendszer, kevésbé beszűkült
-egyszerűbb zeneletöltés
-nem kell mindenért fizetni
-több mindennel kompatibilis
-zseblámba állítható fényereje
-pro mód fényképezésben
-szinte minden testreszabható
-osztott képernyős mód
-dedikált vissza gomb és multitasking
-sebességben kb ugyanott vannak
-elavulni kb ugyanakkor fognak. Még lehet, hogy az iPhone hamarabb is (merthogy az Apple a frissítéseivel szándékosan belassítja a régebbi modelleket)
Kb ennyi jutott az eszembe így hirtelen, ami a Samsung felé billenti a mérleget. Árulja már el valaki, ezzel szemben mit kínál az iPhone 6S Plus, amiben jobb a Samsungnál? a stabil rendszerrel ne gyertek, a felsőkategóriás Androidok sem fagyogatnak le, vagy lagolnak.minden szépen, gördülékenyen fut :)
Én elmondom miért szavaztam az Iphone 6-ra:
-jobb design, jobb anyaghasználat szerintem
-az Ios miatt, nagyon jó az Android, de Ios egy hajszállal jobb szerintem.
De elsősorban a design és anyaghasználat jobb.
Nekem ez a véleményem.
Már miért ne?
Nekem 5S-en van a legújabb Ios, 10.3.1.-es vagy valami ilyesmi.
A legújabb.
Tökéletesen fut.
Nekem az a véleményem Iphone-nál jobb az anyaghasználat, egy komolyabb telefon benyomását kelti.
De ezzel lehet vitatkozni mert kinek mi.
Szóval ezen vitázni az kb az hogy Starbucks vs. Costa Caffee. Sosincs vége a vitának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!