Huawei y5 II launcher beállítások?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy letöltöttem az apex launchert és ha a home gombra nyomok akkor mindig visszahozza a gyári témát. mikor elindítom az apexet akkor sem kérdezi meg hogy egyszer szeretném vagy mindig ez legyen... pedig legelső alkalommal megtette és jó volt, de csinálnom kellett egy gyári beállítások vissza állítását mert egy alkalmazástól minden rossz lett a telón és alapba vissza állítottam mindent. vmint semmilyen értesítést nem kapok meg zárt képernyőnél... se messenger se viber... csak ha megnyitom az adott aljalmazást akkor jön meg minden értesítés. pedig már próbáltam az értesítés kezelőben is beállítani meg az alkalmazásomban is de nincs siker. vkinek vmi ötlet?2017. máj. 7. 08:39
1/1 A kérdező kommentje:
....
2017. máj. 7. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!